maritbet girişmaritbet
Bakan Mehmet Özhaseki: Davaları geri çekmeye hazırım

Bakan Mehmet Özhaseki: Davaları geri çekmeye hazırım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na açtığı davaların hepsini geri çekmeye hazır olduğunu söyledi.

Bakan Özhaseki, TRT HABER'de “Anadolu Soruyor” programına konuk oldu. Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm davalarını geri çektiğinin hatırlatılması üzerine Bakan Mehmet Özhaseki, konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Şu aşamada benim Sayın Kılıçdaroğlu'na açtığım davaların, geçmişte yaşadığımız sıkıntıların emin olun hiçbir önemi kalmadı. 15 Temmuz'dan sonra Sayın İsmail Kahraman'ın odasının kapısında karşılaştık, içimden asla kızmak gelmedi Kılıçdaroğlu'na. Bu davalarımın da hiç önemi yok, hepsini de çekmeye hazırım zaten.”

Meydanların marjinalleşmemesi için özel gayret gösterdiklerini belirten Bakan Özhaseki, Muhalefet için de “Şu geldiğimiz noktada onların göstermiş olduğu alicenaplık ve jeste de doğrusu minnettarız.” dedi.

İLBANK'tan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na Destek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na destek olacaklarını söyleyen Bakan Özhaseki, “Bize bağlı olan İller Bankası'ndan bugün Yönetim Kurulu bir karar aldı, 1 milyon lira biz de o hesaba yatırıyoruz.” dedi.

“İnşallah diğer bankalara da örnek olur bu, diğer gruplara, işletmelere de örnek olur ve orada ciddi bir meblağ birikir. O kardeşlerimize en azından sahip çıktığımızı göstermemiz lazım.” diyen Çevre ve Şehrilik Bakanı Özhaseki, konuşmasına şöyle devam etti:

“Tabi milletin şehitlerimize karşı olan duygusu, gazilerimize karşı olan vefa borcu şimdi artık sembolik olmaktan, hissi olmaktan ziyade biraz da var olmaya dönmesi gerekiyor.

Şehitlerimize verilen haklar zaten Güneydoğu'daki terör hadiselerinde şehit düşen kardeşlerimize verilen haklarla aynı, onlara ne hak verilmişse aynısı veriliyor. Gazilerimize de sahip çıkma noktasında tek tek ziyaretler yapılıyor, dertleri dinleniyor, sorunları çözülüyor, ama bir taraftan da milletin içinden gelen bu bağış yapma duygusunu da bir yerde kanalize etmeye çalışıyoruz.”

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Mehmet Özhaseki: Davaları geri çekmeye hazırım
  • 06.08.2016 17:28

Bakan Mehmet Özhaseki: Davaları geri çekmeye hazırım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ...