maritbet girişmaritbet
Autodesk’in 2014 yazılım portföyü inşaatlar için en iyi seçenekleri sunuyor!

Autodesk’in 2014 yazılım portföyü inşaatlar için en iyi seçenekleri sunuyor!

Autodesk’in yeni “Tasarım ve Yaratım Suitleri”, 2014’ün yazılım portföyüne benzersiz bir erişim imkânı sunuyor

Autodesk'in yeni “Tasarım ve Yaratım Suitleri”, 2014'ün yazılım portföyüne benzersiz bir erişim imkânı sunuyor. Autodesk'in 2014 Suitleri; mühendislik, inşaat ve altyapı uzmanlarının en iyi araçları seçebilmelerine, değişen iş gereksinimlerine daha hızlı yanıt verebilmelerine ve daha inovatif projeler geliştirebilmelerine olanak sağlıyor.

Autodesk'in 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri, ilk kez fiziksel dünyadan 3D tasarım ve mühendisliğe geçiş yapabilen, lazer tarama ve dijital fotoğraflarla daha uyumlu olabilen gerçeklik yakalama yazılımı ve servislerini içeriyor. Autodesk Suitleri ekonomik ve esnek yazılımları sayesinde, tasarımcılara ve mühendislere seçim yapabilecekleri daha geniş bir yelpaze sunuyor. Kullanıcılarına en iyi aracı seçme ve değişen iş gereksinimlerine hızlı yanıt verme imkânı sunan Tasarım ve Yaratım Suitleri Autodesk 360 bulut servisine erişim fırsatı da veriyor. Kullanıcılar bu sayede daha verimli işbirliği yapabilme ve daha büyük mobil deneyimleri yaşayabilme şansı elde ediyorlar.

Autodesk Endüstriyel Strateji ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Andrew Anagnost, Autodesk'in geliştirdiği yeni Tasarım ve Yaratım Suitleri hakkında, “2014 portföyümüz sayesinde sektördeki büyük ve küçük tüm kuruluşların daha inovatif çalışmalar yapma fırsatı yakalayacağına inanıyorum. Autodesk'in, 3D tasarım, mühendislik ve eğlence yazılım portföylerinin uyumlu çalışabilmelerine yönelik uygun Suitler geliştirmek gibi önemli bir sorumluluğu ve taahhüdü var” şeklinde konuştu.

Kapsamlı endüstriyel iş akışı gerçekliğini yakalıyor

2014 Suit portföyünün öne çıkan uygulamalarından biri olan  Autodesk ReCap, gerçekliği yakalayan yazılımı ve bulut servisleri sayesinde lazer tarama ve fotoğraflarla müşterilerine gerçek iş sayfalarında 3D Data, fiziksel obje ve çevre ile birlikte çalışma imkânı veriyor. Autodesk ReCap sayesinde tasarımcılar, mimarlar ve mühendisler, mevcut çevreler bağlamında tasarım süreçlerine ekleme yapabiliyor, projeleri doğrulayabiliyor ve belgelendirme yapabiliyorlar. Autodesk ReCap yazılımının sunduğu özellikler arasında, bir inşaat mühendisine mevcut bir köprüyü baypas edebilme, yolu dijital olarak genişletebilme ve fizibilitesini test edebilme yer alıyor. Autodesk ReCap sayesinde uygulama aşamasındaki inşaatçılar, yollarını engelleyen herhangi bir cisim olup olmadığını anlayabiliyor ve dijital çatışma/çarpma tespitleri yürütebiliyor.

Masaüstü ve Bulut - Autodesk InfraWorks yazılımı ve Autodesk InfraWorks 360

Autodesk 360, masaüstünü Bulut'a bağlayarak, kullanıcıların güvenli ve neredeyse sonsuz bir hesaplama gücü edinmesine olanak sağlıyor. Masaüstü ve Bulut'un bir arada olması fikirlerin hızlı şekilde, her yerde ve her zaman tasarlanmasına, görselleştirilmesine, simüle edilmesine ve paylaşılmasına imkan sunuyor.  Autodesk InfraWorks yazılımı ve Autodesk InfraWorks 360 bulut hizmetleri, inşaat altyapı projelerinde planlama, tasarım, inşaat ve yönetim için bulut bazlı iş akışlarına ve Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) benimsenmesine olanak sağlıyor. Proje başlangıçlarını 3D şeklinde hesaplayarak inşaat altyapı tasarım projesini iyileştirmeye yardımcı olan yazılımlar mobil ya da masaüstü platformlarında işbirliği imkânı sağlıyor ve kullanıcıların görsel olarak zorlayıcı yollarla iletişim kurmalarına da yardımcı oluyor. Autodesk InfraWorks inşaat mühendislerine ve planlamacılara gerçek dünya ortamlarında tasarım yapmalarına izin veriyor ve bu sayede ölçekli altyapı modellerinin bile daha verimli bir şekilde yönetilmesine yardımcı oluyor.

2014 Autodesk Tasarım ve Yaratım Suitleri

Autodesk AutoCAD Design Suite

Autodesk Building Design Suite

Autodesk Entertainment Creation Suite

 Autodesk Factory Design Suite

Autodesk Infrastructure Design Suite

Autodesk Plant Design Suite

Autodesk Product Design Suite

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü 3 boyutlu teknoloji ile değişimi yakalayacak!
  • 19.12.2014 13:25

Konut sektörü 3 boyutlu teknoloji ile değişimi yakalayacak!

3D baskı teknolojisi; mimari, inşaat ve mühendislik sektörlerini baştan aşağı de ...

Autodesk University Extension, 10 Aralık'ta gerçekleşiyor!
  • 08.12.2014 10:06

Autodesk University Extension, 10 Aralık'ta gerçekleşiyor!

Üç boyutlu tasarım şirketi olan Autodesk'in hazırladığı Autodesk University etki ...

Autodesk ve İTÜ, BIM Uzmanlık Sertifikası'nda buluştu
  • 26.11.2014 14:54

Autodesk ve İTÜ, BIM Uzmanlık Sertifikası'nda buluştu

Autodesk ve İTÜ, BIM Uzmanlık Sertifika Programı ile inşaat sektöründe önemli bi ...

İşte trafik sorununu çözecek önlemler!
  • 20.11.2014 14:22

İşte trafik sorununu çözecek önlemler!

Autodesk, dünyanın çeşitli ülkelerinde kullanılan trafik için alternatif çözümle ...

Autodesk üniversitelere sürdürülebilir katkı sağlamayı hedefliyor
  • 04.03.2014 12:50

Autodesk üniversitelere sürdürülebilir katkı sağlamayı hedefliyor

Autodesk, dünya çapındaki ileri teknolojisini ve kapsamlı eğitim programlarını T ...

Autodesk’in 3’üncü BIM semineri İzmir’de gerçekleşti
  • 20.02.2014 12:00

Autodesk’in 3’üncü BIM semineri İzmir’de gerçekleşti

Autodesk’in BIM kullanımına yönelik faklı illerde gerçekleştirdiği seminerlerin ...