maritbet girişmaritbet
Atatürk'ün evini nikah salonu yapıyor!

Atatürk'ün evini nikah salonu yapıyor!

Krizden kurtulmanın yollarını arayan Yunanistan çareyi Atatürk'ün Selanik'teki evini, Türklere nikâh salonu olarak kiralamakta buldu.

Ekonomik krizden kurtulmanın yollarını arayan Yunanistan'da bazı havayolu ve tur şirketleri, gözünü Atatürk'ün Selanik'te doğduğu eve dikti. Selanik'teki evin nikâh organizasyonlarında kullanılması için harekete geçen şirketler, İzmir-Selanik arasında karşılıklı direkt uçuşlara da başlıyor. Yunanistan merkezli bir şirket ile İzmir'deki tur operatörlerinin yaptığı toplantıda iki ülke arasındaki turizmin artırılması görüşüldü. Yunan şirket yetkilisi Dimitris Gkazias, önümüzdeki ay İzmir-Selanik arasında karşılıklı direkt uçuşlara başlayacaklarını söyledi. 

Gkazias, "Türk turistler, nikâh için özellikle Santorini adasını tercih ediyor. Biz Türkiye için önemli bir kişi olan Mustafa Kemal Atatürk'ün evinde nikâh yapılması için yetkililerle görüştük. Kapasiteye, talebe ve mevsimsel durumlara göre içerde veya dışarda nikâhlar yapılabilir. Türkiye'den gelen çift, yaşamı boyunca bu mutluluğu taşıyacak" dedi. 

Sabah

Yorum Yaz