maritbet girişmaritbet
Arkiteam Mimarlık İtalya’da ödülünü aldı

Arkiteam Mimarlık İtalya’da ödülünü aldı

Gerçekleştirdiği özgün projelerle adından söz ettiren Arkiteam Mimarlık, başarısını İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da taçlandırdı.

Arkiteam Mimarlık, uluslararası alanda 12 binin üzerinde en iyi tasarım konseptlerinin yarıştığı projede “İç Mekan ve Sergi Tasarımı” dalında ödüle layık görüldü.

Dünyanın en prestijli kurumlarından İtalya Como Kültür Departmanı'nın düzenlediği A'Design Award ödülleri, İtalya Como'da düzenlenen Gala Gecesiyle sahiplerini buldu. En iyi “İç Mekan ve Sergi Tasarımı” kategorisinde ödüle layık görülen Arkiteam Mimarlık kurucu ortağı Seda Dündar ve ekibi ödülü almak üzere gecede hazır bulundu. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Torkam İnşaat'ın hayata geçireceği Tema Şehir projesinin satış ofisi tasarımıyla “İç Mekân ve Sergi Tasarımı” kategorisinde ödüle layık görülen Arkiteam Mimarlık, bu projesiyle Anadolu şehrine uluslararası arenada ödül kazandırdı.

İLK YILINDA İLK ÖDÜL

Markalı konut sektöründe Baş Yapı, Binres İnşaat, İhlas Yapı ve Torkam İnşaat gibi bir çok markaya iç mimari tasarım anlamında çözümler sunan Arkiteam Mimarlık, kuruluşunun ilk yılındaki başarılarını uluslararası alanda önemli bir ödülü de alarak kanıtladı.

HAZRETİ MEVLANA'DAN ESİNLENEREK GELİŞTİRİLDİ

Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar; “Markalı konut sektöründe birçok başarılı projeye imzamızı attık. Bugün, sektörde önemli bir çözüm ortağı olarak konumlandık. İtalya'da dünyanın tasarım alanındaki en saygın ödüllerden A' Design Award & Competition'da, ödülümüzü aldık. Konya'da hayata geçirilen Tema Şehir projesinin satış ofisi tasarımıyla bir Anadolu şehrimize böylesine önemli bir ödülü kazandırmaktan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemizin tasarım aşamasında ünlü düşünür ve mutasavvıf Hazreti Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'den etkilendik. Konya şehri ile özdeşleşmiş Mevlana'nın insana ve yaşama dair görüşlerinden esinlendik. Bununla birlikte ülkemiz kültürünün bir parçası olan semazenlerin etkisini de projeye yansıttık. Tüm müşterileri satış ofisinin girişinden itibaren hoşgörüyle kucaklayan bir mekan tasarladık ve tüm mekanlarda oturma gruplarından aydınlatmalara kadar tarafımızdan tasarlanan özgün ürünleri kullandık. Semazenlerin beyazlar içindeki dönüşünü simgeleyen hareketi satış bölümündeki localara taşıdık. Bu şekilde klasik masa düzlemindeki oturma ve bekleme alanlarını daha samimi, rahat bir boyuta taşımış olduk. Bugüne dek Arkiteam ekibi olarak hedefimiz daima özgün tasarımlar geliştirmek oldu. Tasarımlarımıza yaklaşımımız da bize kısa sürede uluslararası alanda bir ödül kazandırdı. Önümüzdeki dönemde de hayata geçirdiğimiz projelerimizi yine uluslararası arenaya taşımaya devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

Yorum Yaz