maritbet girişmaritbet
Apple iPhone 7 ne zaman çıkacak?

Apple iPhone 7 ne zaman çıkacak?

Daha piyasaya çıkmadan merakla beklenen iPhone 7 ile ilgili çeşitli komplo teorileri ortaya atılmaya başlandı. Peki iPhone 7 ne zaman çıkacak?

Peki iPhone 7 nasıl olacak? iPhone 7 ne zaman çıkacak? Bu haberde iPhone 7 ile ilgili bilgilere ve ne zaman çıkacağına ilişkin iddiaları derledik. İşte iPhone 7'nin çıkması beklenen tarih.

Dünyada büyük bir hayranı bulunan Apple telefonlarından iPhone 6 ve 6 Plus modeliyle tüketici beklentilerini tam anlamıyla karşılayamayan firma, iPhone 7'nin ne zaman çıkacağını açıklamasa da 2016 yılında yeni telefonu piyasaya süreceği öğrenildi.
 
Apple'dan yapılan resmi bir açıklama olmamasına rağmen hali hazırda Apple kullanıcıları tarafından iPhone 7'nin Ağustos ayına kadar duyurulması bekleniyor. İşte Apple iPhone 7 nasıl olacak sorusunun yanıtı ve iPhone 7 özellikleri ön araştırması.

2016 yılında çıkması beklenen iPhone 7'nin Türkiye satış fiyatı hakkında ve özellikleri hakkında merak edilenleri haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. İşte İphone 7 fiyat ve teknik özellik araştırması.

Farklı kaynaklarda yer alan bilgiler derlendiğinde Apple iPhone ne zaman çıkacak? sorusuna 2016 yılı cevap olarak verilirken, telefonun özellikleri konusunda ise şu özelliklerin yer alması bekleniyor;

Akıllı telefonlarda olan batarya sorunu iPhone 7 ile çözülecek gibi. Wireless charging özelliğine yani kablosuz şarj özelliğine sahip olacak.

4.7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor.

İphone 7'nin aynı zamanda 5 GB Ram kapasitesine sahip olacağı söyleniyor.

16, 64, 128 GB kapasiteli boyutlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

iPhone 7'i için şu an fiyat tahmini yapmak zor, çünkü bu özelliklerin yanında başka ne gibi özelliklerin kullanılacağı tam olarak belli değil. Kullanılan özellikler telefonun fiyatlarını arttırıyor.

4 inç'lik yeni model

Verilen bilgilerde dikkat çekici bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir süre sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.

İPHONE 7 İÇİN BEKLENEN TEKNİK ÖZELLİKLER


Safir Kristal Cam Ekran

2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek olmadı. Ve görünüşe göre, birçok iPhone kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizldiği yönünde şikayeti var. 2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kablosuz Şarj

Kablosuz Şarj özelliği Android cihazların bir çoğunda ve Samsung'un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6'da mevcut olacak.

Bu nedenle, Kablosuz şarj özelliği herhangi bir benzer akıllı telefonlarda bulunuyorsa bu, Apple iPhone 7'ye bir katma değer olacaktır.

Geliştirilmiş Pil Ömrü

Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.

Su geçirmez Dış Gövde

Son birkaç yıl içinde piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunuldu. Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia serisi bu örneklerden bazılarıdır. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.

Mükemmel Ekran Çözünürlüğü

Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.

Force Dokunmatik Ekran

iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.

Not: iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen bu veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri yansıtmamaktadır.

EMLAKTASONDAKİKA.COM

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Apple iPhone 7 ne zaman çıkacak?
  • 13.05.2015 10:24

Apple iPhone 7 ne zaman çıkacak?

Daha piyasaya çıkmadan merakla beklenen iPhone 7 ile ilgili çeşitli komplo teori ...