maritbet girişmaritbet
Antalyaspor'a haciz şoku!

Antalyaspor'a haciz şoku!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bulunan ve Antalyaspor'a devredilmek üzere yaptırılan kamp ve spor tesisine haciz işlemi yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Döşemealtı ilçesinde kente kazandırılan Antalyaspor Tesisleri'nin yapımını üstlenen yüklenici firma ve firmadan alacakları olan kurum ve vatandaşların yaşadığı maddi sorun ile ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi. 

Antalyaspor Tesisleri inşaatını yapan yüklenici firmanın tesis inşaatını bitirdiği, 18 Ağustos 2016'da Büyükşehir Belediyesine bildirdiği ve 16 Kasım 2016'da "geçici kabulü" yapılarak binanın Büyükşehir Belediyesine teslim edildiği kaydedildi. 

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN BORCU YOKTUR

Antalyaspor Tesisleri'nin yapımını üstlenen yüklenici firmanın taşeronundan alacağı olan kişilerin icra yoluyla ilgili taşeron firmanın malına icra koyulması için müracaatta bulunmaya başladığına işaret edilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Firmadan alacağı olan kurum veya vatandaşlar 28 Kasım 2016 tarihinde Manavgat İcra Dairesinden alacağına ilişkin karar aldırmıştır. Söz konusu tesis, yüklenici firmaya değil Antalya Büyükşehir Belediyesine aittir ve Antalyaspor Kulübüne henüz teslim edilmemiştir. Alacaklıların Antalyaspor Tesisleri'nden değil, yüklenici firmanın mülkünden icra işlemi yaptırması gerekmektedir. Bu yanlış bir uygulamadır. Antalya Büyükşehir Belediyesinin ilgili firmaya herhangi bir borcu yoktur. Haciz işlemi müteahhit firmanın taşeronu ile taşeron firmaya mal veren vatandaş arasında yaşanmakta olup Büyükşehir Belediyesi ile ilgisi yoktur."

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesinin itirazı üzerine gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığı belirtilen açıklamada, ayrıca "Büyükşehir Belediyesinin başvurusu üzerine mahkemeler tarafından icra işlemleri durduruldu." denildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden spor tesisi!
  • 05.01.2017 10:54

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden spor tesisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor'a özel spor tesisi inşa etti. ...

Antalyaspor Tesisleri hizmete girdi!
  • 08.01.2017 11:04

Antalyaspor Tesisleri hizmete girdi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Antalyaspor Tesisleri düzenlene ...

Antalyaspor'a haciz şoku!
  • 01.12.2016 17:24

Antalyaspor'a haciz şoku!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bulunan ve Antalyaspor'a devredilmek üzere yapt ...