maritbet girişmaritbet
Antalya 'Batı Çevre Yolu' yarın açılıyor!

Antalya 'Batı Çevre Yolu' yarın açılıyor!

Toplam yatırım bedeli 120 milyon TL olan Batı Çevre Yolu´nun 6 km´lik ilk etabı 5 Haziran Cuma günü hizmete açılıyor.

Antalya'nın ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak olan 120 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen Batı Çevre Yolu, 5 Haziran Cuma günü hizmete açılıyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve partileriyle birlikte Batı Çevre Yolu'ndaki çalışmaları inceleyen Elvan, çalışmalar hakkında şantiye yetkililerinden bilgiler aldı. 2007 yılından bu yana imar sorunları nedeniyle tamamlanamayan yolla ilgili açıklama yapan Elvan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in göreve gelmesinin ardından imarla ilgili sorunların büyük ölçüde çözüldüğünü söyledi. Yolun tamamlanmasına Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Akaydın tarafından 5 yıllık bir kesintiye uğradığını ifade eden Elvan sözlerini şöyle sürdürdü:

“İki hafta önce bir inceleme yapmıştık bu hafta da bir inceleme yapıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Bu hafta 5 Haziran Cuma günü öğleden sonra yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yolun 6 km'lik kısmı açılacak. Çalışmalar tamamlanmak üzere. Batı Çevre Yolu Mustafa Akaydın döneminde onay vermemesi nedeniyle 5 yıllık bir kesintiye uğradı. Ancak Menderes Türel'in göreve gelmesiyle gerekli işlemler tamamlanıp imarla ilgili sorunun önemli kısmı çözüldü.”

BATI ÇEVRE YOLU ANTALYA'YA İYİ GELECEK 

Yolda incelemelerde bulunan Başkan Türel de yolun açılmasına sevinmesi gerekirken kaybolan yılları düşününce üzüldüğünü ifade etti. Yolun Uncalı Mezarlığı'na kadar kısmının ilk etap olarak açılacağını da ifade eden Türel, “Bu yoldan geçerken Antalya'nın kayıp yıllarını düşününce üzülüyoruz. Kaybolan yılları düşününce sevinçlerimiz üzüntüye dönüşüyor. Uncalı Mezarlığı'na kadarlık kısmı açılacak. 1 km'lik bir bölüm 2x1 olarak devam edecek ancak kısa bir süre sonra orası da 3x3 olarak açılacak. Antalya'mıza Batı Çevre Yolu iyi gelecek” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antalya'daki Batı Çevre Yolu 11 Şubat'ta açılıyor
  • 07.02.2017 15:00

Antalya'daki Batı Çevre Yolu 11 Şubat'ta açılıyor

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da cumartesi günü toplu açılışla birlikt ...

Antalya 'Batı Çevre Yolu' yarın açılıyor!
  • 04.06.2015 09:41

Antalya 'Batı Çevre Yolu' yarın açılıyor!

Toplam yatırım bedeli 120 milyon TL olan Batı Çevre Yolu´nun 6 km´lik ilk etabı ...