maritbet girişmaritbet
Ambarlar Nakliyeciler Sitesi kalkıyor!

Ambarlar Nakliyeciler Sitesi kalkıyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ambarlar Nakliyeciler Sitesi üzerinde konut ve ticari alanlardan oluşan proje yapılacağını açıkladı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, emlaktasondakika.com'a verdiği özel röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gayrimenkul sektörünün son dönemde gözdesi haline gelen Zeytinburnu'nda belediyenin yürüttüğü çalışmalar bölgeye büyük değer katıyor.

Büyük bir yük

Askeri arazi üzerinde yeni park ve konut projesinin inşa edileceğini açıklayan Murat Aydın, Ambarlar Nakliyeciler Sitesi'nin geleceğini de açıkladı. Aydın, bölgenin Zeytinburnu'na büyük bir yük olduğunu ifade etti.

murat aydın ve uğurcan tokay

Murat Aydın, Ambarlar Nakliyeciler Sitesi'nin imar planlarından bahsediyor...

Nakliyeciler sitesinin belediyeye ait olmadığını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ‘Nakliyeciler sitesi olarak faaliyet gösteren alan kaldırılacak. Burası Zeytinburnu'na bir yük konumunda. Mevcut imar planının dışına çıkılmayacak ve herhangi bir artışa izin verilmeyecek' diye konuştu.

İmar artışı yok

Arazinin büyük bir bölümünün satıldığını dile getiren Murat Aydın ‘O arsanın imar planı 2-2,5 emsal civarında. Bu rakamın dışına çıkılmayacak. Alan üzerinde konut ve ticari alanlardan meydana gelen bir proje yapılacak. Biz de Zeytinburnu Belediyesi olarak o projeyi destekliyoruz' diye konuştu.

zeytinburnu belediye başkanı murat aydın

Başkan Aydın, fotoğraf tutkusundan bahsediyor...

Ambarlar Nakliyeciler Sitesi'nin yükünden bir an önce kurtulmak istediklerini ifade eden Aydın, arsanın hazırdaki imar planı üzerinden ilerleyeceklerini açıkladı.

Emlak vergisinde hedef 230 milyon

Zeytinburnu bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Murat Aydın, özellikle askeri alanda yapılacak projenin bölgeye büyük değer katacağını söyledi. Aydın, şu anda 100 milyon lira olan yıllık emlak vergisinin ise 230 milyon liraya çıkmasını istediklerini açıkladı. Aydın, Ottomare projesinden yıllık 2,3 milyon lira emlak vergisi aldıklarını söyledi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ambarlar Nakliyeciler Sitesi kalkıyor!
  • 16.10.2015 22:48

Ambarlar Nakliyeciler Sitesi kalkıyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ambarlar Nakliyeciler Sitesi üzerinde ...