maritbet girişmaritbet
Akıllı baret fuara damga vurdu

Akıllı baret fuara damga vurdu

İnovasyon Türkiye Fuarı'nın bu yıl ki gözdesi ülke gündemimiz olan İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğini ilgilendiren Akıllı Baret ekibi oldu

13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen İnovasyon Türkiye Fuarı'na damga vuran Akıllı Baret oldu. En genç stand olarak fuara katılan Akıllı Baret ekibi birçok yatırımcı ve iş ortakları ile de görüşerek projeyi ilgi odağı yaptı.7 den 70 'e herkesin ilgi gösterdiği Akıllı Baret Standı fuara renk kattı. Fuarda akıllı bareti GAP Başkanı Sadrettin KARAHOCAGİL, Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağ Başkanı Mehmet BULDURGAN, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Eğitim,Kültür ve Spor Bakanı George Tavamaishvili, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Komisyon Başkanı Giorgi Vhasalrihi, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Tarım Bakanı Zaur Phutkaradze ve bir çok önemli ziyaretçi ziyaret ederken stand tüm ziyaretçiler tarafından da takdirle karşılandı.

Ülkemizdeki iş kazalarına alınmayan önlemler yüzünden kaybedilen ülke itibarına, yetim kalan çocuklara, iş kazası ölümleri yüzünden kaybolan hayatlara yeni çözüm olan akıllı baret hedeflerini hız kesmeden gerçekleştiriyor. Sıklıkla yaşadığımız iş kazalarının büyük bir bölümü tedbirsizlik ve önceden alınmayan önlemlerden kaynaklanmakta. Bunlara çözüm olarak geliştirilen Akıllı Baret geçtiğimiz günlerde İstanbul İnovasyon Fuarı'na katıldı. Fuarda katılımcılara iş kazaları ve Akıllı Baret'in bu kazalara sağladığı önlemi anlattılar. Görsel ve işitsel olarak katılımcılara hitap eden Akıllı Baret ekibi bunun yanında projenin pazarlanması ve gelişimi açısından birçok yatırımcı ve iş ortakları ile bir araya geldi.

Akıllı Baret ile baretin gerekli alanlarda ve gerekli zamanlarda kullanılıp kullanılmadığı raporlanarak iş güvenliği uzmanları ya da şirket yetkilileri tarafından anlık olarak masaüstü, web ve mobil ortamlarda görüntülenebiliyor. Bu sayede Akıllı Baret ile donatılan fabrika ve madencilik gibi alanlarda oto kontrol mekanizması oluşuyor ve iş güvenliği sağlanırken işçi sağlığı da korunuyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akıllandırdığı baretlerle iş kazalarını önleyecek!
  • 23.10.2015 10:15

Akıllandırdığı baretlerle iş kazalarını önleyecek!

Trakya Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi Bölümü'nden mezun olan genç girişimci ...

Akıllı baret fuara damga vurdu
  • 19.11.2014 11:30

Akıllı baret fuara damga vurdu

İnovasyon Türkiye Fuarı'nın bu yıl ki gözdesi ülke gündemimiz olan İşçi Sağlığı ...

Maden kazalarına üniversite eli değiyor
  • 10.11.2014 16:39

Maden kazalarına üniversite eli değiyor

Ülkemizde yaşanan maden kazalarına çözümü üniversite öğrencileri getiriyor ...

Akıllı Baret, İnovasyon Fuarı'na katılıyor...
  • 02.11.2014 08:38

Akıllı Baret, İnovasyon Fuarı'na katılıyor...

İşçilerinin yeni umudu olan akıllı baret, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul ...

Maden işçilerini akıllı baret kurtaracak
  • 01.11.2014 14:49

Maden işçilerini akıllı baret kurtaracak

Ülkemizde sıklıkla yaşadığımız iş kazalarının büyük bir bölümü tedbirsizlik ve ö ...

Akıllı Baret, onlarca proje arasından sıyrılıp finale kaldı
  • 08.10.2014 15:24

Akıllı Baret, onlarca proje arasından sıyrılıp finale kaldı

Akıllı Baret geçtiğimiz aylarda katıldığı "Bir Fikrin mi Var" yarışmasında onlar ...