maritbet girişmaritbet
Akbank Direkt'ten, 3 boyutlu mobil bankacılık

Akbank Direkt'ten, 3 boyutlu mobil bankacılık

Akbank Direkt'ten, '3 boyutlu yol gösteren' mobil bankacılık uygulaması geldi

Akbank'ın geliştirdiği, tek şifreyle girilebilen 'Akbank Direkt Mobil Windows Phone 8' uygulaması, Türkiye'de ilk kez 3 boyutlu olarak yol üstündeki en yakın Akbank şubesi ya da ATM'sini gösteriyor. Akbank açıklamasına göre, Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yol gösteren mobil bankacılık uygulaması Akbank Direkt'te hayata geçti. Ayrıca, 'Artırılmış gerçeklik' (AugmentedReality) özelliği de Türkiye'de ilk kez 'Akbank Direkt Mobil Windows Phone 8' uygulaması ile kullanılıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, teknolojideki yeni gelişmeleri yakından izlediklerini ve zaman kaybetmeden müşterilerinin yaşamlarını biraz daha kolaylaştırmak için harekete geçtiklerini belirtti. Oğuz, bu çerçevede bir kez daha Türkiye'de bir ilkle müşterilerinin yanında olduklarını vurgulayarak, teknoloji dünyasının yeni platformu "Windows Phone 8"in artırılmış gerçekliği dahil, birçok özelliği uygulamasında bulunduran Türkiye'deki tek banka olduklarına dikkati çekti. Artırılmış gerçeklik özelliğiyle müşterileri olsun ya da  olmasın herkesin telefonlarını bakmak istedikleri yöne tutarak, Akbank Şube ve ATM'lerini görüntüleyebileceklerini aktaran Oğuz, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Orkun Oğuz, "Uygulamamızın bu en yeni özelliğini kullanmak isteyenler için, Akbank Direkt Mobil uygulaması, özel tasarımı ve sunduğu farklı kullanıcı deneyimiyle şimdi Windows Store'da indirilmeye hazır. Akbank Direkt Mobil Windows Phone 8 uygulaması ile müşterilerimiz bankacılık işlemlerini kolayca yapıp ihtiyaç duydukları her an para transferinden yatırım işlemlerine, birçok işlemi anında yapabilecekler. Ayrıca, hesap hareketlerini görüntüleyip, kredi kartı harcamalarını kontrol edebilecekler. Bunun yanında, döviz işlemlerinden fatura, OGS, cep telefonu borcu ödemelerine, kredi işlemlerinden kredi kartı borcu ödemeye, birçok bankacılık işlemini kolayca gerçekleştirebilecekler."dedi.

Windows Pazarlama Grup Müdürü Onur Altıntaş ise Akbank Direkt Mobil uygulamasının Windows Store'a eklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti: "Akbank, öncü ve vizyoner bir yaklaşımla finans alanındaki en yenilikçi uygulamalardan birini hayata geçirdi. Windows Phone 8 ayrıcalığıyla Akbank Direkt Mobil uygulamasını kullananlar bankacılık verilerine her yerden, her cihazdan ulaşabilme imkanına sahip olurken, artırılmış gerçeklik sayesinde Akbank ATM'lerinin yerlerini bambaşka bir deneyim ile görüntüleyecekler. Akbank ile işbirliği yapmaktan ve uygulamalarını mağazamızdan kullanıcılarla buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz."
AA

Yorum Yaz