maritbet girişmaritbet
Adriana Lima Antalya Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak!

Adriana Lima Antalya Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak!

Adriana Lima bugün Dosso Dossi Fashion Show kapsamında podyuma çıkacak. Daha önce reklam filmi ve yarışma programı için Türkiye’ye gelen ünlü manken, iki gün Antalya’da kalacak

Antalya'da dün başlayan Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü Brezilyalı topmodel Adriana Lima'yı konuk ediyor. Daha önce Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın Yok musun'a katılan manken, Mavi Jeans'in de tanıtım yüzü olmuştu. Türkiye'ye yabancı olmayan Lima, Türkiye'ye gelmesine günler kala Twitter'dan heyecanını takipçileriyle paylaştı. Dünyanın her yerinden yaklaşık 800 bini aşkın takipçisi olan Lima, ‘Merhaba Türkiye' diyerek başladığı mesajında, “9 ocaktaki Dosso Dossi Fashion Show'da olacağım için çok heyecanlanıyorum. Antalya'da görüşürüz” dedi. Mesajı kısa süre içinde bin 186 kişi tarafından ‘retweet'lendi.

Ünlü manken, bugün podyuma çıkacak. 14 ocaka kadar devam edecek fuarda Rusya başta olmak üzere Ukrayna, Kazakistan, Ermenistan'ın aralarında olduğu 30 ülke, 200 şehirden 5 binin üzerinde alıcı, 150 firmanın yeni sezon ürünleriyle buluşacak. Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Dosso Dossi Fashion Show'un, tekstil sektörünün ‘iş tatili' olarak adlandırılan konseptte ilk ve tek etkinliği olduğunu söyledi. Hikmet Eraslan, Dosso Dossi'nin son yıllarda Isabeli Fontana, Anna Chapman ve Erin Heatherton gibi isimleri ağırlayarak, bir fuar olmanın ötesinde tekstil dünyasının da merakla beklediği bir etkinlik olmaya başladığını söyledi. Fuarın bu yıl öne çıkan ismi kuşkusuz Adriana Lima. Ünlü manken bugün saat 14.00'de düzenlenecek defilede podyumda boy gösterecek. Lima, Antalya'da iki gün kalacak.
 
Mustafa Sandal konser verecek
 
Topmodel Lima için görkemli bir podyum hazırladıklarını belirten Hikmet Eraslan, defilenin bir diğer sürprizinin Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal olacağını aktardı. Emina Sandal, Lima podyumda yürürken mini bir konser verecek. Dosso Dossi Fashion Show'da aynı gece Mustafa Sandal konseriyle eğelence devam ederken, gecenin sunuculuğunu geçen yıl Dosso Dossi podyumunda boy gösteren ‘Kızıl Ajan' lakaplı Anna Chapman yapacak.
 
O yürüyecek Emina söyleyecek
 
Lima podyumda yürürken Emina Sandal mini bir konser verecek. Dosso Dossi Fashion Show'da aynı gece Mustafa Sandal konseriyle eğlence devam ederken, gecenin sunuculuğunu geçen yıl Dosso Dossi podyumunda boy gösteren ‘Kızıl Ajan' Anna Chapman yapacak.
 
Taraf

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kartal Muhcı, 22,5 saat süren teleferik kurtarma operasyonunu anlatıyor!
  • 17.04.2024 12:59

Kartal Muhcı, 22,5 saat süren teleferik kurtarma operasyonunu anlatıyor!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Arama ve Kurtarma Daire Başkanı Ka ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...