maritbet girişmaritbet
Acun Ilıcalı, Şırnak'ta çocuklar için parkur yaptırıyor

Acun Ilıcalı, Şırnak'ta çocuklar için parkur yaptırıyor

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Günyüzü köyündeki çocuklar için “Survivor” parkuru yapacağına ilişkin sözünü tuttu.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Günyüzü köyündeki çocuklar için “Survivor” parkuru yapacağına ilişkin sözünü tuttu. Acun Medya ekibi, dün geldikleri köyde parkur yapılması için ön çalışmalara başladı.

ALANDA ÖN ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyündeki ikamet eden yaşları 8 ile 13 arasındaki bir grup çocuğun, “Survivor” adlı yarışma programından etkilenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yaptıkları yarışma parkurları ile ilgili İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) yaptığı habere kayıtsız kalmayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, köye parkur yaptıracağını duyurmuştu. Ilıcalı, sözünü tutmak için kısa sürede harekete geçti. Köye dün Acun Medya'dan 4 kişilik ekip gelerek, ön çalışmalara başladı. Parkurun yapılacağı alanda incelemelerde bulunan ekip, beraberlerinde getirdikleri hediyeleri de çocuklara dağıttı.

Köylüler ise bir kez daha Ilıcalı ve ekibine teşekkür etti. Ekibe yardımcı olan köy muhtarı Kazım Oğorlu, “Acun Ilıcalı ve ekibine çok teşekkür ederiz. Acun Medya ekibini misafirimiz ettik. Köyümüze ses verdiği için çok teşekkür ederiz” dedi.

Çocuklardan Rabiya Roza Ediş, “Acun Medya ekibi köyümüze geldi çok sevindik. Bize hediyeler verdiler. Biz de evimizde ağırladık. Buraya geldikleri için çok sevindik, çok mutluyuz” diye konuştu.

Köydeki çocukların mutluluk ve sabırsızlıkları ise gözlerinden okundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlülerin yeni gözde tatil beldesi Kaş ve Kalkan oldu!
  • 10.05.2021 17:14

Ünlülerin yeni gözde tatil beldesi Kaş ve Kalkan oldu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu böl ...

Acun Ilıcalı'nın 125 milyon TL'lik villasını kim aldı?
  • 16.09.2020 08:59

Acun Ilıcalı'nın 125 milyon TL'lik villasını kim aldı?

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı 125 milyon ...

Nusret Gökçe, kahve dükkanı açmaya hazırlanıyor!
  • 12.09.2020 11:14

Nusret Gökçe, kahve dükkanı açmaya hazırlanıyor!

Nusret Gökçe, altın kaplı etin ardından şimdi de kahveye altın tozu ekledi. ...