maritbet girişmaritbet
ABD'li mimar tekerlekli ev yaptı

ABD'li mimar tekerlekli ev yaptı

Canınızın istediği yere götürebileceğiniz bir eviniz olsun ister miydiniz?

Sizi bilmiyoruz ama ABD'nin California kentinde yaşayan mimar Amy Shock tam da böyle bir eve sahip oldu. Hem de son derece lüks ve göz kamaştıran bir ev. İşte bir zamanlar döküntü halde bulunan bir karavandan Amy Shock'un kendi emeği ve parasıyla yaptığı o hareketli ev.

amy shock

Amy Shock'un 1964 model bir karavandan dönüştürdüğü güzel evinin hikayesi o kelimenin tam anlamıyla "yıkıntı" halindeki aracı satın almasıyla başladı.

amy shock

56 yaşındaki Amy Shock, 5200 dolar ödeyip bu eski karavanı satın aldı. Bundan sonra da 180 bin dolar harcayıp bugünkü görünümüne kavuşturdu. Bu rakam onun beklediğinden biraz yüksek olsa da Shock sonuçtan son derece memnun.

amy shock

Amy Shock'un evinin yaşam alanları güneşin zararlı ışınlarından koruyan camlarla kaplı. Bunun yanı sıra evine tuvallerini koyup resim de yapabileceği fazladan bir oda da ekledi.

amy shock

Her ne kadar evi küçücük olsa da Amy Shock istediği her şeye sahip olduğunu ve kendini orada çok mutlu hissettiğini sözlerine ekliyor. Çünkü ona göre yaşadığı bu ev kendi kendine inşa ettiği bir cennet.

amy shock

Yorum Yaz