maritbet girişmaritbet
ABD'li gayrimenkul devi Türkiye'de büyüyor!

ABD'li gayrimenkul devi Türkiye'de büyüyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı.

Bu kapsamda son olarak İzmir'e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35'e yükseltti.  

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. Türkiye ekonomisine ve potansiyeline güvenin bir göstergesi olarak yatırımlarını kesmeden sürdüren ERA, franchise ağını iki halka daha ekledi. Ekonominin lokomotifi konumundaki gayrimenkul sektörüne danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, son olarak İzmir'e iki ofis birden açtı. Böylece ERA, ‘ERA Final' ve ‘ERA Ses' ofisleriyle İzmir'deki ofis sayısını 4'e, ülke çapındaki ofis sayısını ise 35'e yükseltmiş oldu. 

İzmir'e yeni bir soluk getirecek ERA Türkiye Gayrimenkul danışmanlığının sektörünün üyesi olarak en çok işlem yapan danışmanlarından biri olan ERA Final Ofisi sahibi Erol Ersoy, Balçova bölgesinde gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet vermeye başladı. FIFA kokartlı eski bir futbol hakemi de olan Ersoy, Balçova bölgesi ve çevresinin emlak piyasasının en hızlı yükselen ilçelerden biri olduğunu belirtti. 

ERA Türkiye'nin yeni üyelerinden Serkan Sonbahar ve eşi Sezen Sonbahar ise İzmir Karşıyaka bölgesinde gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet vermeye başladı. Sonbahar çifti, ERA Türkiye çatısı altında ERA Ses ofisiyle faaliyet gösteriyor.

ERA'dan yüzde 100 başarı sözü!

Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markası olarak dünyada 3 bini aşkın ofis 38 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı olan ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, şirketin iki yıldır faaliyette olduğu Türkiye'de 35 ofisle faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Baygan, ‘Tüm ofislerini franchise sistemiyle açan ERA; güçlü merkez ofis yapılanması, ERA Eğitim Akademisi ve uygulama ofisiyle yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor' dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut satışları 2016'da artacak!
  • 20.01.2016 15:32

Konut satışları 2016'da artacak!

ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk halkı ve Ortadoğulu ülke vat ...

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'
  • 02.03.2015 15:09

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kentsel dönüşümde başta Fikirtepe olmak ...

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!
  • 16.02.2015 10:27

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ikinci el konut satışlarının, sıfırdan ...

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'
  • 12.09.2014 15:34

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, CNR Emlak Fuarı 2014'te mikrofonumuza f ...