maritbet girişmaritbet
88 yıldır Türkiye’nin çatısını kuruyor!

88 yıldır Türkiye’nin çatısını kuruyor!

Kılıçoğlu, Avrupa'nın sayılı üretim merkezleri arasında bulunan üretim kompleksinde ürün çeşitliliği ve kapasitesiyle 88 yıldır hizmet veriyor.

Kiremit ve çatı sistemlerinde Türkiye'nin lider markası Kılıçoğlu, yapı sektöründe Avrupa'nın sayılı üretim merkezleri arasında bulunan üretim kompleksinde rakipsiz teknolojisinin getirdiği ürün çeşitliliği ve kapasitesiyle 88 yıldan bu yana Türkiye'nin çatısını ören öncü bir kuruluş olarak fark oluşturuyor. 

Kuruluş, geçen yıl hayata geçirdiği Megaron Çatı Teknolojileri markası ile tüm çatı teknolojilerini güçlü bir markanın çatısı altında topluyor ve alternatif renklerle çatılara yeni 
bir estetik kazandırıyor.

Kuruluş tarihi 1927 yılından bugüne değin birçok ilki hayata geçiren Kılıçoğlu, sektörün referans firması olarak 60 milyon kil kiremit üretim kapasitesine sahip fabrikasında yüksek kaliteli kiremit ve çatı teknolojileri çözümlerini hayata geçiriyor. "Mükemmel Kiremit, Mükemmel Çatı" sloganıyla faaliyet gösteren Kılıçoğlu, yüksek teknolojiyle üretilmiş üstün kaliteli kiremit ve tüm detayları çözümlenmiş benzersiz çatı sistemleri kurarak konutlarda ve seçkin projelerde lider marka olarak fark oluşturmayı başarıyor.     

Dünyaca kabul görmüş Kılıçoğlu kalitesi 

Kılıçoğlu kiremitlerinin TSE'nin yanı sıra gelişmiş ülkelerin belirlemiş olduğu standartların da üstünde özel niteliklere sahip olduğunu kaydeden Kılıçoğlu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere dünya genelinde tercih edilen bir marka olmalarının temelinde teknoloji ve kalitede rakipsiz olmalarının bulunduğunu belirtiyor.

60 milyon adet kil kiremit üretim kapasitesine sahip Kılıçoğlu üretim kompleksinde üstün nitelikli üretim gerçekleştirdiklerine değinen Özaydemir, çatıda yeni nesil çözümleri bütünsel bir teknoloji ile sunan Megaron markasının ise 35 milyon adet agrega kiremit üretim gücüne sahip olduğunu ifade ediyor. Megaron markasıyla birlikte kiremit ve çatı teknolojileri konusunda Türkiye'de tüm sistem çözümlerini en ileri teknolojiyle sunarak sektör liderliğini pekiştirdiklerini söyleyen Özaydemir, yeni yatırımlar ve yenilikçi ürünlerle her yıl sürekli büyüme kaydettiklerini belirtiyor. 

Kiremit üretiminde henüz Türkiye'de belli bir standart söz konusu değilken, o dönemde Kılıçoğlu'nun Alman DIN Standartlarına göre üretim gerçekleştirerek 'kalite' ile anılan tek marka olduğu bilgisini veren Özaydemir, TSE'nin kiremit standartlarını oluşturmasında da Kılıçoğlu'nun referans kuruluş olduğunu, standartların oluşmasına katkı sağlayarak TSE standardını alan ilk kuruluş olduklarını ifade ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

88 yıldır Türkiye’nin çatısını kuruyor!
  • 20.07.2015 12:31

88 yıldır Türkiye’nin çatısını kuruyor!

Kılıçoğlu, Avrupa'nın sayılı üretim merkezleri arasında bulunan üretim kompleksi ...