maritbet girişmaritbet
15 Temmuz Şehitleri, Saraçhane'de yaşayacak

15 Temmuz Şehitleri, Saraçhane'de yaşayacak

Darbe girişiminin ardından toplanan İBB Meclisi, belediyenin önündeki caddenin isminin 15 Temmuz Şehitleri Caddesi olmasını oy birliğiyle kabul etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminde Saraçhane'deki belediye binasının önünde ve Türkiye genelinde şehit olan kahramanları unutmadı.

Belediye Meclisi'nde, AK Parti Grubunun önerisi ve CHP Grubunun katılımıyla hazırlanan ve oybirliğiyle kabul edilen raporda, “Şehzadebaşı Caddesi'nin aksının kısaltılarak Haşim İşcan Geçidi üstünden başlayıp İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünden Gençtürk Caddesi kesişimine kadar olan 250 metrelik yolun “15 Temmuz Şehitleri Caddesi” olarak isimlendirilmesi uygun görülmüştür” denildi.

15 temmuz şehitleri caddesi

Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Başalan, “Başkanımız Kadir Topbaş'ın talimatıyla hazırlanan raporla, hain darbe girişiminde bu caddede, İstanbul'da ve Türkiye genelinde şehit düşen vatandaşlarımızın aziz hatırası burada yaşatılacak” dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul genelinde şehit düşen 95 kişinin isimleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde konulan dev panoda yaşatılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

15 Temmuz Şehitleri, Saraçhane'de yaşayacak
  • 23.07.2016 12:06

15 Temmuz Şehitleri, Saraçhane'de yaşayacak

Darbe girişiminin ardından toplanan İBB Meclisi, belediyenin önündeki caddenin i ...