maritbet girişmaritbet
"Sektörü satış yok psikolojisine sokmamak gerekiyor"

"Sektörü satış yok psikolojisine sokmamak gerekiyor"

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başkent Emlak Konutları'nın toplantısında sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Reklamlarında Mustafa Ceceli'nin oynadığı Başkent Emlak Konutları görücüye çıktı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Başkent Emlak Konutları lansmanında projenin ayrıntıları açıklandı. Kurum, Emlak Konut olarak son 1 ayda 6 milyar lira değerinde projeyi satışa açtıklarını söyledi.

1,5-2 milyar liralık yatırım büyüklüğüne sahip olan Başkent Emlak Konutları projesinde daire fiyatları 395 bin lira ile 1 milyon 267 bin lira arasında değişiyor. 1504 bağımsız birimin yer aldığı projede aynı zamanda 492 hak sahibi yer alacak.

202 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Başkent Emlak Konutları'nın yapımına Ocak 2017'de başlanacak ve 36 ayda tamamlanacak. Ankara Çankaya Mühye'de inşa edilen Başkent Emlak Konutları'yla birlikte bölgeye 50 bin metrekarelik yeşil alan kazandırılacak. İçerisinde okul, cami, sağlık tesisi gibi alanlarında bulunacağı projede 1+1 ile 6+1 dubleks arasında değişen konut seçenekleri bulunuyor.

Piyasanın yeni işlere ihtiyacı var

Yüzde 10 peşinat, 0,50 vade ve 850 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan Başkent Emlak Konutları projesinde taksitlere teslimden sonra başlama fırsatı da sunulmakta. Projenin tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum “Bu projemizle birlikte ekonomimize önemli bir katkı daha yapıyoruz. Piyasanın yeni işlere ihtiyacı var. Bugün, gayrimenkul alma zamanı. Gebze'de çok talep aldık, Ankara'da da alıyoruz. Başkent Emlak Konutları'nda cazip ödeme seçenekleri sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İzmir TARİŞ projesinde 3 milyar lira ciro hedefi

TARİŞ'le yapılan anlaşmaya da değinen Kurum “Bu anlaşma İzmir'de tarım alanında iş yapan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Burada yapılacak proje gelirinin yüzde 80'i birliklere gidecek, yüzde 20'si ise Emlak Konut GYO'ya kalacak. İzmir TARİŞ projemizde toplam 2,5-3 milyar liralık bir satış geliri olmasını öngörüyoruz” diye konuştu.

Emlak Konut Fikirtepe'de olmayacak

Emlak Konut GYO'nun diğer illerde de olacağını ifade eden Murat Kurum “Burhaniye'de çalışmalarımız sürüyor. Burada denize yakın bir proje üretilmek isteniyor. Yıl sonu hedefimiz 1.8 milyar lira. Bunun biraz daha üzerine çıkabiliriz. Yeni projelerimiz olacak ancak Emlak Konut GYO, Fikirtepe'e olmayacak” dedi.

Sektörü satış yok psikolojisine sokmamak gerekiyor

Emlak Konut olarak gayrimenkul sektörünü canlı tutmaları gerektiğini ifade eden Kurum “Gayrimenkul sektöründe talep her zaman var. Sektörü satış yok psikolojisine sokmamak gerekiyor. Önemli olan doğru yerde, doğru projenin doğru kampanyayla satışa sunulması. Biz Emlak Konut olarak bazı fedakarlıklar yapıyoruz, o yüzden talep görüyoruz. Milletimiz bu fedakarlıkları hak ediyor” açıklamasında bulundu.

Vatandaş dolarını bozdurup TL yaptırıyor

Doların bundan sonra artmayacağını ifade eden Murat Kurum “Önümüzdeki dönemde maliyetlerimiz düşmeyecek. Vatandaşa cazip fırsatlar sunarsanız, onlarda bu fırsata hemen cevap veriyor. Dolarını bozdurup, Türk Lirası'yla yatırım yapıyor” şeklinde konuştu.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başkent Emlak Konutları örnek dairesi Steadicam çekimi!
  • 04.11.2017 16:09

Başkent Emlak Konutları örnek dairesi Steadicam çekimi!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çankaya Mühye'deki Başkent Emlak Konutları projesinin ...

Başkent Emlak Konutları görücüye çıktı
  • 02.12.2016 16:57

Başkent Emlak Konutları görücüye çıktı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ankara Mühye'de hayata geçirilen Başkent Emlak Konu ...

'Başkent Emlak Konutları ciddi talep görüyor'
  • 02.12.2016 15:34

'Başkent Emlak Konutları ciddi talep görüyor'

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başkent Emlak Konutları'nın lansmanınd ...

Mustafa Ceceli, Başkent Emlak Konutları'nın reklam yüzü oldu!
  • 01.12.2016 09:50

Mustafa Ceceli, Başkent Emlak Konutları'nın reklam yüzü oldu!

Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki yeni projesi Başkent Emlak Konutları'nın reklam ...

Başkent Emlak Konutları Ankara ne durumda?
  • 13.06.2017 12:55

Başkent Emlak Konutları Ankara ne durumda?

Ankara'nın hızla gelişen bölgesi Çayyolu’da inşa edilen Başkent Emlak Konutları' ...

Başkent Emlak Konutları son durum!
  • 19.05.2017 15:00

Başkent Emlak Konutları son durum!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çankaya Mühye'de hayata geçirdiği Başkent Emlak Konut ...