maritbet girişmaritbet
Yatak örtüsünde desenlerin uyumu!

Yatak örtüsünde desenlerin uyumu!

Yatak örtüsü seçimi neye göre, nasıl olmalı? Son yılların en çok tercih edilen model ve desenleri…

Yatak odanızın dekorasyonunuzu değiştirmek istiyor ama nasıl yapacağınıza karar veremiyorsanız işe nevresim takımı modelinizi yenilemekle başlayabilir, küçük bir adım atarak odanızda oldukça büyük bir farklılık yakalayabilirsiniz. Elbette yüzlerce renk, desen ve kumaş arasında karar vermek oldukça zor. İçeriği okuyarak nevresim takımı seçerken size ilham verecek önerilerimize göz atabilirsiniz.

Eğer yalın ve klasik bir tarzınız varsa beyaz nevresim takımları bu tarz için vazgeçilmezdir. Bulutların arasında uyuduğunuzu hissedecek doğal, yüzde yüz pamuklu, jakar kumaşlar ya da parlak ipek görünümlü, ince çizgili bembeyaz nevresim takımları oldukça zarif seçenekler olarak değerlendirilebilir. Beyaz görünümü canlandırmak isterseniz odanızın dekorasyonuna uygun renklere sahip yastıklar ya da yatak örtüsü kullanabilirsiniz.

Yatak odanızda minimalist ve modern bir tarz yakalamak istiyorsanız tercihinizi düz, çizgili ya da geometrik desenli takımlardan yana kullanabilirsiniz. Bu desenlerin etkisini güçlendirmek için pastel tonların ağırlıklı olduğu takımlar tercih edilebilir. Aynı görünümü elde etmek için daha koyu renkleri kullanmak isterseniz bir parça derinlik katmak faydalı olabilir. Bu yüzden yastık kılıflarında, nevresim renginin bir ton açığını ya da çizgili modelleri tercih etmelisiniz.

Puantiyeli ya da kareli desenlerle birlikte kullanacağınız koyu kırmızılar, sarılar, uçuk pembe ya da mavilerin eşlik ettiği toprak tonları, sonbahar renklerindeki büyük yaprak ya da çiçek desenleri de soğuk kış günlerinde odanızda sıcacık ve huzurlu bir atmosfer oluşturmanız için size yardım edecektir. Ayrıca nevresim takımınızı, örgü yatak örtüleri ya da yumuşacık battaniyelerle tamamlamanız bu etkiyi oldukça arttıracaktır.

Odanıza baharın enerjisini ve neşesini taşımak isterseniz, canlı renklerin, romantik çiçek desenleri, danteller ya da işlemelerle bir arada kullanıldığı nevresim modeller elbette ki listenize ilk sırada olacaktır. Desenlerin karmaşasını önlemek için nevresimle uyumlu, düz renkte yastık kılıfları kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yatak örtüsünde desenlerin uyumu!
  • 29.11.2016 14:38

Yatak örtüsünde desenlerin uyumu!

Yatak örtüsü seçimi neye göre, nasıl olmalı? Son yılların en çok tercih edilen m ...