maritbet girişmaritbet
Yatak odası lambalarına kreatif çözümler!

Yatak odası lambalarına kreatif çözümler!

Yatak odalarındaki başucu lambalarına şık görünüm ve işlevsellik katacak fikirler…

Başucumuzdaki aydınlatmaların tasarımları yatak odaları dekorasyon fikirlerine katkı sağlar. Başucu lambalarına akıllı çözüm ile yatak odalarında hem konforlu hem de şık bir ambiyans meydana getirebilirsiniz. 
Uyumadan önce kitap ya da dergi okuyanlardansanız, asılı aydınlatma fikirlerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Başucu lambalarına akıllı çözüm sayesinde okuma keyfinizi artırabilirsiniz. Kimi zaman gün içindeki koşuşturmalardan kitap okumaya vakit kalmaz. Yatağa girerken yanımıza alırız kitaplarımızı. Güzel bir uykuya geçerken okunan kitaplar için hemen yanı başımızdaki aydınlatmalar en büyük yardımcıdır.

yatak odası başucu lambaları

Başucu lambaları genellikle yatakların hemen yanındaki komodinlerin üzerinde kullanılır. Ancak abajurlar komodinlerin üzerinde yeterli alan bırakmaz. Yatak odalarında kullandığınız abajurlar için farklılık yakalayabilirsiniz. Abajurlar yerine komodinlerin hemen üzerinde sarkıt lambalar kullanabilirsiniz. Böylelikle hem komodinlerin üzerinde aksesuarlar ve kitaplar için yeterli alan oluşturmuş olursunuz hem de yatak odanızın dekorasyonunda şık bir ambiyans oluşturulabilir. Yatak odanızın dekorasyonuna uygun olarak sarkıt okuma lambaları seçmeniz mümkün. Örneğin minik taşlı bir avize ile sofistike bir yatak odası kurgulayabilirsiniz. Modern sarkıt aydınlatma unsurlarını yatak odasında kullanarak modern yatak odanızın dekorasyonunu güçlendirebilirsiniz. Son derece basit bir şekilde uzun kabloları olan duyulu bir ampulü estetik bir şekilde kurgulayarak, kişilikli bir yatak odası dekore edebilirsiniz. Klasik, modern ya da vintage olmak üzere farklı konseptlerde kullanabileceğiniz başucu lambalarına akıllı çözüm sayesinde, dekorasyon fikirleri ile güçlü bir etki sağlamış olursunuz.

yatak odası başucu lambaları

Dikkat etmeniz gereken konu ise, sarkıt lambanın uzunluğu olmalı. Sarkıt okuma lambalarını asmadan önce mutlaka yatağa uzanıp ihtiyacınız olan ışığın ne kadar yükseklikte olacağına karar vermelisiniz. Sarkıt lambanın gözünüzü rahatsız etmeyecek uzunlukta olmalı. Başucu lambalarına akıllı çözüm ile komodinin üzerine dilediğiniz aksesuarlarla zenginleştirebilir, kitaplarınız için uygun bir alan olabilir.

yatak odası başucu lambaları

Başucu lambalarına akıllı çözüm konusunda sarkıt lambaların yanı sıra aplikler kullanmanız da mümkün. Farklı tarzda aplikler, yatak odanızın ambiyansını etkileyecektir. Hem kitap okurken rahat etmiş olursunuz hem yatak odanızda ışık oyunları yapabilirsiniz. Aplikler, özellikle küçük yatak odaları için de son derece uygun. Bir komodin için yeterli alanınız yoksa, aplikler hayatınızı kolaylaştıracaktır.

yatak odası başucu lambaları

Başucu lambalarına akıllı çözüm yatak odalarında harika dekorasyon fikirleri oluşturmamızı sağlıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yatak odası lambalarına kreatif çözümler!
  • 11.11.2016 15:36

Yatak odası lambalarına kreatif çözümler!

Yatak odalarındaki başucu lambalarına şık görünüm ve işlevsellik katacak fikirle ...