maritbet girişmaritbet
Yargıcı Homeworks Nişantaşı'nda hizmete açıldı!

Yargıcı Homeworks Nişantaşı'nda hizmete açıldı!

Konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş koleksiyona sahip Yargıcı’nın ilk dekorasyon mağazası Nişantaşı’nda açıldı.

Dekorasyon koleksiyonunu her sezon genişleten Yargıcı, Nişantaşı'nda açtığı ilk Yargıcı Homeworks mağazası ile artık tüm dekorasyon ürünlerini ve fazlasını tek bir çatı altında topluyor. İlkbahar-Yaz 2015 sezonunun lejyoner ruhunu yaşam alanlarına da yansıtan Yargıcı Homeworks, çağdaş ve özgür ruhlu mekanlar oluşturmanız için geniş koleksiyonuyla farklı çözümler sunuyor.

Her sezon hikayesinde anlatılan Yargıcı kadının evi nasıl olurdu, nasıl bir yerde yaşardı, seyahatlerinde nasıl objeler satın alırdı diye düşünülerek oluşturulan Yargıcı Homeworks koleksiyonu, dünyanın farklı ülkelerinden, farklı sanatçı ve tasarımcıların elinden çıkma ev aksesuarları ve mobilyalarla mekanlara farklı dokunuşlar katıyor. Her biri en iyi yapıldığı ülkelerden seçilerek oluşturulan koleksiyonda; dünyanın en iyisi kabul edilen Japon seramiklerinden egzotik Bali şemsiyelerine,  Filipinler'den gelen sedef kaselerden Tayland'ın geleneksel pirinç kovalarına, el işlemeli ‘Bleu Blanc' porselenlerden dış mekanlarınız için ideal bambu oturma grupları ve şezlonglara kadar çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz. 

Doğal liflerden yapılan hasır sepet grubu şıklığı ve fonksiyonelliğinin yanı sıra çevre dostu olmalarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca koleksiyonda geniş yer ayrılan yastık grubu, en sade mekanlara bile kolaylıkla renk ve stil katıyor. Aydınlatma koleksiyonunda ise el işlemeli seramik abajurlar, ahşap detaylarla zenginleştirilmiş porselen lambalar ve doğal görünümleriyle mekanlarınıza ferahlık katacak bambu lambalar yer alıyor. 

Yargıcı'nın vazgeçilmezi indigo ise Yargıcı Homeworks ile yaşam alanlarınıza taşınıyor ve indigonun farklı tonlarındaki el boyaması halılarla etnik detaylar ve bambu mobilyalar kombinlenerek bohem ve şık alanlar oluşturuluyor.

Ev aksesuarlarının yanı sıra mobilyalarıyla da dikkat çeken Yargıcı Homeworks'te bahçe ve teraslarınız için ahşap banklar, bambu oturma grupları ve puflar, kamp yatakları, kanvas şezlonglar, dev seramik potlar da bulabilirsiniz. Mobilya grubu içerisinde ayrıca, ahşap kitaplık ve masalar, dresuarlar, bambu askılık ve raflar da yer alıyor. 

Yargıcı Homeworks'te yer alan tüm tasarımların yalınlığı, zamansızlığı da beraberinde getiriyor. 
Nişantaşı Güzelbahçe Sokak No:1'de açılan Homeworks mağazasının yanı sıra ayrıca Bodrum, Yalıkavak Palmarina'daki Yargıcı mağazasının büyük bir bölümü de Homeworks'e ayrılarak yeniden tasarlandı. Yaşam alanlarınıza Yargıcı dokunuşu eklemek için artık tüm dekorasyon koleksiyonunu bir arada bulabileceğiniz ve Yargıcı'nın 37 yıllık butik servis anlayışı ile farklı bir deneyim yaşayacağınız Yargıcı Homeworks mağazalarına davetlisiniz. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yargıcı Homeworks Nişantaşı'nda hizmete açıldı!
  • 12.06.2015 13:26

Yargıcı Homeworks Nişantaşı'nda hizmete açıldı!

Konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş koleksiyona sahip ...