maritbet girişmaritbet
Vitra ile evinizde saray ihtişamını yaşayın!

Vitra ile evinizde saray ihtişamını yaşayın!

Vitra’nın dev duvar karoları, ışıltılı desenleri ile doğal bir dokunuş arayanlara cevap verecek.

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan Vitra; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. Türkiye'nin 33x100 cm boyutlarında üretilen ilk ve tek duvar karosu olma özelliğini taşıyan Provence, Rococo, Vintage, Festa, İnside ve Marmoline serileri; ışıltılı desenleri, pastel renkleri ve modern yorumlarıyla dikkat çekiyor. İlham alınan şehirlerin yalınlığını, gizemini, sıcaklığını ve doğallığını yansıtan, büyük boyutlarıyla duvarlarda yeni bir dönem başlatan seriler; mekânlarda doğal bir dokunuş arayanların tercihi oluyor.

Saray Esintisi

Vitra, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor. En güzel örnekleri Versay Sarayı'nda bulunan ve “Boiserie” olarak adlandırılan ahşap duvar panellerden ilham alan seri, altın kaplamalı alternatifleriyle mekânı şıklaştırıyor. Seride yer alan, romantizm ve nostalji havası estiren pudra tonlarının mat ve eskitilmiş görünümü, değerli taş ışıltılarıyla kontrast sunuyor. Derin rölyefler, çizgili ve geometrik dekorlarla birlikte, Provence tarzına özgü doğallığı mekânlara taşıyor.

İhtişamlı Duvarlar

Vitra Rococo serisinin “Boiserie” sanatından esinlenilerek tasarlanan çerçeveli dekorları, sarayların gösteriş ve asaletini incelikli bir zarafetle duvarlara taşıyor. Venedik'ten ilham alan serinin 3 boyutlu dalgalı dekoru, eski çağlardan kalma teknik ustalık ve el işçiliğini, modern bir yorumla mekânlara getiriyor. Çiçek desenli dekor zarif ve yumuşak bir çekicilik katarken; narin dalları ve kıvrımlı formuyla derinlik kazandıran panel dekoru, eski çağların romantizmini yansıtıyor. Değerli taş ışıltılarıyla zenginleştirilen dekor ve bordür alternatifleri, duvarlara saray yaşamının gösterişini kazandırıyor.

Eski ve Yeni Bir Arada

İlhamını Marakeş'ten alan Vintage'ın eskitilmiş görünümüyle kontrast sağlayan parlak fonu, mekânlara modern ve doğal bir şıklık katıyor. Soğuk beton renkleriyle ışıltılı taşları buluşturan geometrik dekorları, duvarları gösterişli kılıyor. Kilim desenli otantik dekor zamanın dışında bir dönemi yansıtırken, eskitilmiş görünümlü geometrik dekorlar, antik bir atmosferi modernize ediyor. Yamalıbohça tarzı döşemeye imkân veren tasarımı, farklılık oluşturmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Kristalin Büyüsünü Mekânlara Taşıyan Festa

Prag'dan ilham alan Festa serisi, prizma görünümlü dekorlarıyla klasik mekânlara modern bir şıklık katıyor. Akıp giden bir görüntü sunan damla desenli dekoru, yalınlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Seriye özel tasarlanan cam bordürler zarafeti simgelerken, prizmatik desenlerle örtülü tasarım, kristallerin büyülü dünyasını yansıtıyor. Karoların parlak kristalimsi görüntüsü, 3 boyutlu bir algı sunarak mekâna derinlik kazandırıyor.

İspanyol Mermeri Görünümlü Inside

Vitra'nın Inside duvar karoları, mekânlara şehrin doğallığını yansıtıyor. Dünyaca ünlü İspanyol mermeri Emprador'un dokusuyla tasarlanan ürün, yoğun damarlı yapısı ve doğal renkleriyle, ihtişamlı bir atmosfer sunuyor. İlhamını Madrid'den alan Inside serisi, dekor ve bordür alternatifleriyle, mekânlar için farklı tasarım çözümleri sunuyor.

Marmara Mermerinden İlham Alan Marmoline

İstanbul'dan ilham alan Marmoline serisi, kalitesiyle tercih edilen Marmara mermerini yüzeylere taşıyor. Mermerin damarsız ve sert görünümüyle tezat oluşturan parlak tasarımı ve iri kristalli yapısı, mekâna ağırbaşlı bir hava katıyor. Diyagonal tasarımlı fonun duvarlara kazandırdığı doğal hareketlilik, yer karolarıyla zemine de taşınıyor. Seriyle uyumlu yer karoları için özel kalıpta tasarlanan bitiş parçası ve süpürgelikler, zeminde bütünselliği sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!
  • 31.12.2022 09:53

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!

Tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design’dan VitrA’ya 3 yeni ödü ...

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!
  • 05.10.2022 16:40

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 18. kez katılan VitrA, yeni entegre k ...

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!
  • 07.09.2022 17:31

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!

VitrA’nın geliştirdiği akıllı yüzey teknolojisi V-Agent, içerdiği aktif maddeler ...

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!
  • 06.09.2022 17:21

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!

VitrA’nın Sento Çocuk Koleksiyonu, okula temassız ve hijyenik dönüş için gereken ...

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!
  • 06.08.2022 13:25

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!

VitrA, farklı ihtiyaçlara uygun ayna çözümleriyle, banyoların tarzını tamamlıyor ...