maritbet girişmaritbet
Tekzen'in bahçe mobilyaları geri dönüşümlü malzemeden…

Tekzen'in bahçe mobilyaları geri dönüşümlü malzemeden…

Yapı market zinciri Tekzen, bahçe mobilyalarındaki ürün gamını ‘doğa dostu bahçe mobilyaları’ ile genişletti.

“Korunan ve sürdürülebilir” ormanlardan sağlanan ağaçlardan ve geri dönüşümlü malzemelerden üretilen Tekzen bahçe mobilyalarının takımlarına 179.90 liradan başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. 

Bahçelerde geçireceğiniz zamana Tekzen'deki birbirinden özel, farklı tasarım ve renk seçenekleri bulunan bahçe mobilyaları ile keyif, konfor ve şıklık katabilirsiniz. Doğa dostu malzemelerden üretilen bahçe mobilyalarına sahip olarak hem doğanın korunmasına katkıda bulunup hem de doğal yaşamın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Tasarımlarındaki detaylarla dikkat çeken ve Tekzen'e özel üretilen bahçe mobilyalarında doğa dostu Pe-Rattan malzemenin yanı sıra “korunan ve sürdürülebilir ormanlardan” elde edilen FSC sertifikalı akasya ağaçları kullanıldı.
 
Yüzde 100 geri dönüşümlü Pe-Rattan malzemelerden üretilen Tekzen bahçe mobilyaları doğa dostu olmasının yanında yüksek esnekliğe sahip, gerilmeye dayanıklı, toksik olmayan, kolay temizlenen, bakım gerektirmeyen ve kurtlanma yapmayan özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Her keseye uygun mobilyalar...

Tekzen'in farklı renk ve tasarım seçenekleri sunan doğa dostu bahçe mobilyalarının takımları 179.90 liradan başlıyor. 2 tekli koltuk ve 1 masadan oluşan Bistro Set'in fiyatı Zen Card sahiplerine 184.90 lira yerine 179.90 lira… 2 tekli koltuk, 1 ikili koltuk ve 1 sehpadan oluşan Cadianda Set'e ve 4 tekli koltuk ve 1 masadan oluşan Dominica Set'e mayıs ve haziran ayı boyunca 699 liraya sahip olabilirsiniz. 

Geniş aileler ve çok misafir ağırlayanlar için ise İda Set en uygun çözüm. Tekzen'de 6 kolsuz koltuk, 2 kollu koltuk ve 220x100 santimetre ölçülerindeki büyük bir masadan oluşan İda Set'in fiyatı 2.399 TL. FSC sertifikalı akasya ağacından üretilen, 4 kolsuz sandalye, 2 kollu sandalye ve 150X80 santimetre ölçüsündeki masadan oluşan Nova Set ise 949 liradan tüketicilere sunuluyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tekzen'in bahçe mobilyaları geri dönüşümlü malzemeden…
  • 21.05.2015 09:55

Tekzen'in bahçe mobilyaları geri dönüşümlü malzemeden…

Yapı market zinciri Tekzen, bahçe mobilyalarındaki ürün gamını ‘doğa dostu bahçe ...