maritbet girişmaritbet
Taşların getirdiği şıklıkla naturel güzelliği yakalayın!

Taşların getirdiği şıklıkla naturel güzelliği yakalayın!

Uygun bir maliyet ile evinizi ve bahçenizi dekore edebilirsiniz, biraz taş toplayın yeter.

Aynı boyda toplayacağınız, doğadan temin edebileceğiniz taşlarla aklınıza gelebilecek pek çok şey yapabilirsiniz. Bahçenize bir yol, süslü bir çeşme, bir çaydanlık altı, paspas, Amerikan servis ve daha birçok şey.

Topladığınız taşları, çeşitli materyaller üzerine sabitleyerek, isteğe göre boyayarak, isteğe göre sıva harcı ile doldurarak kullanabilirsiniz. Sizin için zevk alarak yapılabilecek birkaç projeyi paylaşıyorum. Eminim bunlardan biri sizin hayallerinize hitap ediyordur.

Elinizde bulunan konserve kutusu gibi herhangi bir materyali, üzerine taş yapıştırıp sıva harcı ile doldurarak tamamen farklı bir aksesuar haline getirebilirsiniz.

Plastik ya da zemin olarak kullanabileceğiniz herhangi bir materyal üzerine, herhangi bir yapıştırıcı ile tutturabileceğiniz taşları yemek masalarınızı süslerken kullanabilirsiniz. Aynı yöntemi kullanarak çaydanlık altı, paspas, kapı süsü gibi pek çok aksesuar elde etmeniz de mümkün.

Bahçenizde küçük canları düşünerek hazırlayacağınız bu kuş evleri de oldukça dekoratif olmakla birlikte güne kuş cıvıltılarıyla başlamanız için de küçük bir adım olabilir.

El yeteneği gelişmiş biri iseniz, yukarıda ki bu taş tablo gibi siz de tablolar üretebilir ve sanatçı kimliğinizi konuşturabilirsiniz.

Peki ya bahçenizi şenlendirmek için böyle bir çeşmeye ne dersiniz? Aslında bahçeniz için tasarlayabileceğiniz pek çok şey mevcut. Aşağıdaki gibi taşlarla desen verilmiş süslü bahçe yolları nasıl sizce?

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Taşların getirdiği şıklıkla naturel güzelliği yakalayın!
  • 14.11.2016 10:57

Taşların getirdiği şıklıkla naturel güzelliği yakalayın!

Uygun bir maliyet ile evinizi ve bahçenizi dekore edebilirsiniz, biraz taş topla ...