maritbet girişmaritbet
Stüdyo daireler için farklı dekorasyonlar!

Stüdyo daireler için farklı dekorasyonlar!

Küçük metrekarelik evinizde yaşam alanınızı büyütmek istiyorsanız stüdyo 1+0 ve 1+1 daireler için farklı dekorasyon önerileri...

Evim küçük, evdeki yaşam alanım kısıtlı diyorsanız, 1+1 ya da stüdyo daire denilen 1+0 evinizi bambaşka şekle sokmak istiyorsanız fark oluşturacak dekorasyon önerilerini bu yazımızda sizler için derledik.

Günümüzde hem bekar nüfusun hem de kentlerdeki dairelerin metrekare fiyatlarının artmasıyla 1+0 daireler oldukça revaçta. “Stüdyo daire” olarak da adlandırılan 1+0 daireler, tüm yaşam alanlarını tek bir odada bulunduruyor. Mutfak, yatak odası ve otuma alanının bir arada barındıran 1+0 daireler, fonksiyonel dekorasyon fikirleri ile harika mekanlara dönüşebiliyor.

dekorasyon

Öncelikle 1+0 daire dekorasyon için açık renkleri kullanmanızı öneririz. Aydınlık ve ferah bir daire istiyorsanız beyazın yanı sıra mavi, sarı, gri, pembe ve yeşilin uçuk tonlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca ışığı ve derinliği artırmak için aynalardan yardım alabilirsiniz. Amerikan mutfağa sahip 1+0 dairelerde yaşam alanı ve yatak odasını kurgulamak zor gibi görünebilir. Her iki alanın da fonksiyonelliği farklı olması nedeniyle oturma alanını ve yatak odasını birbirinden bağımsız olarak kurgulayabilirsiniz. Yatak odasını ve oturma alanını paravan, dolap, panel ya da bir perde yardımıyla ayırmanız mümkün. Böylelikle ihtiyacınıza göre düzenlemeniz ve farklı aydınlatma unsurlarını da kullanmanız kolaylaşmış olur.

dekorasyon

1+0 daireler için mobilya seçimi de son derece önemli. Mobilya alışverişini yapmadan önce dairenizin ölçülerini almayı ihmal etmeyin. Zira beğendiğiniz bir koltuk ya da bir masa, dairenizin henüz kapısındayken sizi hüsrana uğratabilir. Mobilyaların ölçüleriyle birlikte fonksiyonelliğini de unutmamak gerek. Hem tasarımını beğendiğiniz hem konforlu hem de fonksiyonel mobilyalar seçmelisiniz. 1+0 dairelerde yeterli depolama alanları oluşturmak için her metrekareden maksimum şekilde yararlanabilirsiniz. Özellikle açık raflar, hem şık duracaktır hem de depolama alanları için ihtiyacınızı karşılayacaktır.

küçük daire dekorasyon

1+0 daireniz için dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız varsa, sizin için seçtiğimiz birbirinden şık ve farklı uygulamalara göz atabilirsiniz. Dairenizin dekorasyonu için size ilham verecektir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Küçük daireler nasıl dekore edilmeli?
  • 02.09.2011 16:06

Küçük daireler nasıl dekore edilmeli?

1+1 evlerde yaşamayı arzu ediyorsanız dekorasyonunu bu şekilde düzenleyebilirsin ...

Stüdyo daireler tarih oldu! Talep 1+1'e kaydı!
  • 28.12.2018 14:12

Stüdyo daireler tarih oldu! Talep 1+1'e kaydı!

Ekim 2017'de yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo d ...

Stüdyo daireler, Türk insanına hitap etmedi!
  • 24.07.2017 13:54

Stüdyo daireler, Türk insanına hitap etmedi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Yeni Tip İmar Yönetm ...

Yeni Tip İmar Yönetmeliği 1 Temmuz'da başlıyor!
  • 29.05.2017 09:25

Yeni Tip İmar Yönetmeliği 1 Temmuz'da başlıyor!

'Yeni Tip İmar Yönetmeliği' gayrimenkul sektöründe büyük yankılar uyandırdı. Bu ...

Stüdyo daireler tarihe karışıyor, 1+0'lar 1+1'e dönüşüyor
  • 06.04.2017 11:36

Stüdyo daireler tarihe karışıyor, 1+0'lar 1+1'e dönüşüyor

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı'nda yapılan değişiklikler sonucunda stüd ...

Özen Kuzu: Stüdyo daireler Türk toplumu için kullanışlı değil
  • 04.04.2017 15:40

Özen Kuzu: Stüdyo daireler Türk toplumu için kullanışlı değil

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı'na göre artık stüdyo daire yapılamayacak ...