maritbet girişmaritbet
SMEG renkli bulaşık makineleriyle farklı alternatifler sunuyor!

SMEG renkli bulaşık makineleriyle farklı alternatifler sunuyor!

“Renkli beyaz eşyanın” mucidi, benzersiz renk seçeneklerini tüm ürünlerde sunuyor

FAB serisi retro koleksiyonu ile “beyaz eşyada renk devrimi”ni başlatan İtalyan SMEG,  tüm dünyada rakiplerine ilham kaynağı olsa da, benzeri olmayan sıra dışı renk seçenekleri ve yaşam alanlarını bu renklere boyayan zengin ürün çeşidi ile fark yapıyor. Teknolojiyi estetiğe dönüştüren tasarım dahisi SMEG, pembe, mavi,  limon yeşili gibi beyaz eşyada Türkiye'de örneği olmayan renk seçeneklerini, sadece buzdolabı ve çamaşır makinesinde değil, ankastre ve solo bulaşık makineleri başta olmak üzere, fırın ve ocaklar da dahil tüm ürünlerde sunuyor.
 
SMEG, hayatı beyaz ve gri yaşamak istemeyenlere, FAB serisi renkli ürünleri ile yaşamı diledikleri renge boyama özgürlüğünü ve ayrıcalığını tattırıyor. Buzdolabı ve çamaşır makinesinde, kırmızı, siyah, yeşil, krem gibi renklere öncülük eden SMEG, bunların çok ötesindeki renk alternatifleri ve aynı rengi birçok farklı üründe sunarak ayrıcalık yaratıyor. 
 
Buzdolabı ve çamaşır makinesinin yanı sıra bulaşık makinelerinin de renkli olmasını isteyenler için, SMEG birbirinden çekici 8 farklı renk seçeneği sunuyor. Ankastre'deki siyah, kırmızı, krem ve pembe renklerine ek olarak solo modelinde, gümüş, turuncu, pastel mavi ve limon yeşili seçeneklerini de barındıran retro bulaşık makineleri, SMEG'in geliştirip patentini aldığı Orbital sisteme sahip bulunuyor. Sadece SMEG bulaşık makinelerinde kullanılan ve yüksek yıkama kalitesi sunan Orbital sistem, suyun makine içinde hassas bir biçimde yönlendirilerek en uç noktalara kadar dağıtılmasını sağlıyor. Böylece daha yüksek yıkama kalitesi ve daha düşük ses seviyesi elde ediliyor.  
 
Ankastrede 4, soloda 8 farklı renk seçeneği
 
Hepsi AAA enerji sınıfında yer alan düşük enerji tüketimli SMEG renkli retro bulaşık makinelerinde, 5 farklı yıkama ısısı, zaman erteleme fonksiyonu, hızlı yıkama fonksiyonu, üst ve alt sepet ayrı ayrı yıkama, tablet deterjan programı, kristal yıkama programı gibi üstün teknolojik özellikler yer alıyor. 27 dakikalık kısa yıkama dahil 5+4 programlı 13 kişilik ankastre modelleri 3.850 liralık Türkiye perakende satış fiyatı ile satışa sunulan SMEG renkli bulaşık makinelerinin, 10 programlı 14 kişilik solo modelleri ise, 4.150 lira etiket taşıyor. 
 
SMEG'in Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, renkli retro ankastre ve solo bulaşık makinelerini Türkiye'de önde gelen markalara ait 40'a yakın yerli ve ithal mutfak bayisinde tüketici ile buluşturuyor. Boğaziçi İthalat ayrıca tüm SMEG ürünlerini, İstanbul'da Beşiktaş Balmumcu'daki showroomu Info'da sergiliyor. 
 
Boğaziçi İthalat; 0212 251 07 07 
SMEG Türkiye Web Sitesi :
www.smeg.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SMEG’in yeni Victoria kuzinesi ile mutfaklar saray gibi!
  • 19.11.2012 12:49

SMEG’in yeni Victoria kuzinesi ile mutfaklar saray gibi!

İngiliz geleneğini yansıtan asil tarzı, teknoloji ile bütünleşen modern tasarıma ...

SMEG renkli bulaşık makineleriyle farklı alternatifler sunuyor!
  • 10.09.2012 10:05

SMEG renkli bulaşık makineleriyle farklı alternatifler sunuyor!

“Renkli beyaz eşyanın” mucidi, benzersiz renk seçeneklerini tüm ürünlerde sunuyo ...

SMEG’den cam yüzeyli ankastre ocak..!
  • 16.04.2012 10:04

SMEG’den cam yüzeyli ankastre ocak..!

İtalyan SMEG; dünyaca ünlü Avustralya asıllı tasarım dahisi Marc Newson’un sıra ...

SMEG, buzdolabına pantolon giydirdi!
  • 19.03.2012 12:47

SMEG, buzdolabına pantolon giydirdi!

İtalyan marka SMEG, çılgın tasarımlarına bir yenilik daha ekledi. Şirket, FAB 28 ...

SMEG'den yüzde 25 indirim!
  • 09.10.2011 09:57

SMEG'den yüzde 25 indirim!

Mutfak gereçleri sektörünün önemli şirketlerinden İtalyan SMEG, kuzineleri cazip ...