maritbet girişmaritbet
Seranit'ten temizlik, koruma ve bakım rehberi!

Seranit'ten temizlik, koruma ve bakım rehberi!

Türkiye porselen karo sektörünün öncü markası Seranit’in geliştirdiği bakım ürünleri ile seramikler daha uzun ömürlü

 

 
Türkiye seramik sektöründe kalitesi ile ön plana çıkan Seranit, inşaat sonrası yüzey temizleme maddesi Seratem, yoğun lekelere karşı konsantre yüzey temizleme malzemesi Seralek, lekelere karşı koruma maddesi Serakor, günlük yüzey temizleme malzemesi Seragün, derz araları temizliği için Seraderztem ve derz koruma maddesi Seraderzkor olmak üzere 6 üründen oluşan temizlik ve bakım ürünlerini Seranit bayi ve yetkili satış noktaları aracılığıyla kullanıcılara sunuyor. Seranit yan ürünleri, uygulama sonrasından başlayarak seramikleri daha dayanıklı ve uzun ömürlü kılıyor.

Bakım ve koruma ürünlerinin uygulama sırası…  
SERATEM: Uygulama sonrası yapıştırıcı, derz artıkları ve çimento harcı kalıntılarını yüzeyden temizlemek için geliştirilmiş konsantre bir üründür. Ayrıca sulandırılarak kirli
yüzeylerde ve yürünen alanlarda temizlik ürünü olarak kullanılır.
Uygulama şekli: 1/5–1/10 sulandırılarak kullanılır. Bir fırça yardımıyla karışım yüzeye sürülür birkaç dakika bekletilir sonra uzun saplı bir fırça ile yüzey ovulur, ve yüzey bol su ile durulanır.
 
SERAGÜN: PH'ı nötr konsantre bir günlük temizleyicidir, en hassas yüzeylerse dahil tüm yüzeylerde kullanılır. Seragün, kirlenmenin yoğunluğuna göre 1/5–1/10–1/50–1/100 sulandırılarak kullanılır, durulama gerektirmez. Yüzeydeki kirli su alındıktan sora bir bez ile yüzey kuruyuncaya kadar ovulur.
 
SERALEK: Yüzeydeki kirlenmenin yoğunluğuna göre çeşitli şekillerde kullanılan bir üründür. Granit seramiklerde kir ve (şarap, alkolsüz içecekler, çay, kahve, mürekkep vb) lekelerde leke sökücü olarak kullanılır. Temizleyici olarak kullanımda: Günlük temizlik için kirlenmenin yoğunluğuna göre 1/10–1/15–1/20 sulandırılarak kullanılır, yüzey daha sonra durulanmalıdır. Leke sökücü olarak kullanımda: Lekelerin üzerine doğrudan dökülür, tamamen kuruyuncaya kadar beklenir. Islak bir temizlik süngeri ile silinmelidir. Lekenin yoğunluğuna göre işlem tekrarlanır.
 
SERAKOR: Lekelere karşı etkili koruma sağlayan bir üründür. Özellikle parlak Granit seramik yüzeylerin kirlenmeye karşı direncini artırır. Serakor aynı zamanda derz aralarında mükemmel koruma sağlar.
Uygulama şekli: Uygulama yapılacak Granit-Seramik yüzeyler her türlü kir ve lekeden (Seratem ve Seralek kullanılarak ) temizlenerek Serakor uygulamasına hazırlanmalıdır. Serakor temiz ve kuru yüzeye saf olarak eşit miktarda bir fırça ile sürülür, 24 saat sonra yüzey kuruyunca parlatıcı veya temizlik süngeri yardımıyla fazlalıklar yüzeyden temizlenir.
 
SERADERZTEM: Asit ve çamaşır suyu içermeyen derz temizleme maddesidir. Yüzeyi zedelemez, derzlere zarar vermez. Uygulama şekli: direkt yüzeye püskürtülür ve bir iki dakika beklendikten sonra sert sünger ile temizlenir.
 
SERADERZKOR: Su bazlı bir koruma maddesidir. Derzlerde oluşabilecek kir ve yağlanmayı önleyerek kir ve bakteri oluşumunu önler.
 
Uygulama şekli: Küçük ince uçlu bir fırça ile derz üzerine uygulanır ve 1–2 saat kurumaya bırakıldıktan sora yüzey kullanılır. Karo yüzeyine bulaşan fazlalıklar kâğıt mendil ile silinmelidir.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz