maritbet girişmaritbet
Profilo’dan 10 yıl garantili çamaşır makinesi..!

Profilo’dan 10 yıl garantili çamaşır makinesi..!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 9 kg kapasiteli CM1200 DTR çamaşır makinesinin SilentPlus adlı özel motorunda garanti süresini 10 yıla yükseltti.

Profilo özellikle geniş ailelerin tercihi olan 9 kg kapasiteli, üstün performans ve üst düzeyde enerji tasarrufu sunan CM1200 DTR çamaşır makinesinde bulunan  SilentPlus motor için garantisini 10 yıla yükseltiyor. Yenilikçi SilentPlus™ motor, enerji verimliliğinin yanı sıra hem daha sessiz hem de daha uzun ömürlü.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 9 kg kapasiteli CM1200 DTR çamaşır makinesinin SilentPlus adlı özel motorunda garanti süresini 10 yıla yükseltti. CM 12000 DTR 9 kg ile yüksek kapasite ve üstün performansının yanı sıra SilentPlus motoru sayesinde ekstra dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor.  CM 1200 DTR otomatik çamaşır makinesi çok çamaşır yıkanan, kalabalık nüfuslu evlerde hayatı kolaylaştırırken 10 yıl garanti süreli motoruyla tüketici güvenini bir kez daha yeniliyor.

SilentPlus, çamaşır makinesinin bir taraftan A++enerji verimliliği sınıfında, yani A sınıfından % 24 daha verimli olmasına olanak tanırken, diğer yandan daha az titreşime sebep olması nedeniyle makinenizi gece bile rahatlıkla çalıştırılabilmenizi sağlıyor. Kısacası SilentPlus motor Profilo çamaşır makinelerini daha enerji verimli, daha sessiz ve daha uzun ömürlü kılıyor.

Evlere SilentPlus™ sessizliği geliyor!

Profilo CM 1200 DTR çamaşır makinesinde bulunan SilentPlus motor, uzun ömür ve yüksek performansın yanı sıra, sessiz çalışmanın konforunu yaşatıyor.Daha sessiz ve daha uzun ömürlü olan bu motor sayesinde, her saatte evde uyuyanları ya da komşuları rahatsız etmeden çamaşır yıkamak olanaklı hale geliyor.

CM 1200 DTR'de SilentPlus haricinde bulunan başka çevre dostu özellikler de var. Makinedeki su akış sensörü sayesinde geliştirilen Active Water özelliği ile her yıkama fazı için su tüketimi çamaşır miktarına göre ayarlanıyor. Böylelikle gerekenden fazla su tüketiminin önüne geçiliyor, çevreye duyarlı bir yaklaşımla doğal  kaynakların korunmasına destek sağlanıyor. Elektrik ve su tasarrufu sağlayan Aqua Save özelliği de hem çevreye hem de aile bütçesine ekstra katkıda bulunuyor. 

Marifetleri bunlarla sınırlı kalmayan CM1200 DTR çamaşır makinesi program akışını, kalan süreyi ve bitiş zamanının takip etme olanağı veren göstergeye ve başlama zamanını erteleyebilme özelliğine de sahip. Dokunmatik tuşları, yoğun yıkama, ön yıkama programlarıyla son derece pratik ve konforlu bir kullanım sunan çamaşır makinesi CM1200 DTR, içindeki kırışık azaltan hassas teknoloji sayesinde kolay ütüleme olanağı da sunuyor. Özel programları, köpük tanıma sistemi ve dengesiz yük kontrolü özelliği ile kullanımda rahatlık sağlıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Annelere özel Profilo Dayanıklı Ev Aletleri..!
  • 12.04.2012 16:55

Annelere özel Profilo Dayanıklı Ev Aletleri..!

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” sloganı ile annelerin h ...

Profilo’dan 10 yıl garantili çamaşır makinesi..!
  • 05.04.2012 11:17

Profilo’dan 10 yıl garantili çamaşır makinesi..!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 9 kg kapasiteli CM1200 DTR çamaşır makinesinin Si ...

Profilo’dan Dünyaları Yıkayan Çamaşır makinesi!
  • 14.11.2011 18:39

Profilo’dan Dünyaları Yıkayan Çamaşır makinesi!

Profilo’nun yeni 9 kilogram kapasiteli CM1200 DTR çamaşır makinesi, kalabalık ai ...