maritbet girişmaritbet
Nolte’den hazır mutfak pazarında “express” hamle…

Nolte’den hazır mutfak pazarında “express” hamle…

Türkiye’de Nolte Home Studio adlı kendi mağazaları ile var olduğu 2009 yılından bu yana hazır mutfak sektöründe zirvenin en iddialı markalarından biri olan Nolte, “Express Mutfak” tasarımları ile pazar liderliği için önemli bir hamle gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

İthal mutfak alanında liderliği kimseye bırakmayan marka, NolteExpress Serisi Mutfaklar ile 2. sırada bulunduğu hazır mutfak pazarında da zirveyi ele geçirmek istiyor.

Express Serisi Mutfaklardan 1 yılda 10 milyon TL ciro bekleniyor…

2009 yılının Ekim ayında Nolte Home Studio mağazaları ile tüm birikimini ve kalitesini Türkiye'ye taşıyan marka, ilk yılında 7 milyon TL'lik bir ciro elde ederken sonraki yıllarda sektöre sunduğu yeniliklerle bu rakamı çok daha yukarılara çekmeyi başardı. Markanın 2012 yılının başlarında Türkiye pazarına getireceği yeniliklerin başında ise Express Serisi Mutfaklar geliyor. Genel olarak toplu satışlar için tasarlanan ve üretilen Nolte Express Serisi Mutfaklar, getirdiği çok önemli avantajlarla öne çıkıyor. Express Serisi Mutfakların en önemli özelliği, taşıdığı Alman Nolte kalitesini çok daha ekonomik fiyatlarla sunuyor olması. Marka böylece inşaat firmalarının hayata geçirecekleri seçkin rezidans projelerine değer katmayı, aynı zamanda üstün kalite ve uygun fiyat ayrıcalığı yaratmayı hedefliyor. Nolte, sadece 2012 yılında 3000 adet satışı hacmine ulaşarak Express Serisi Mutfaklardan 10 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyor.

Üstün özellikler daha ekonomik fiyata…

Nolte Express Serisi Mutfaklar, fiyat avantajının yanı sıra üstün teknik özellikleri ile de dikkat çekiyor. 50 kg yük taşıyabilme kapasitesi, Alman devi Hettich markalı mekanizmalar, Nolte kalitesinde üretilen 40 mm ve 50 mm kalınlığındaki laminat tezgahlar, 4 farklı açılım tipinde çekmece mekanizması alternatifi, Matrix Line 150 ölçü sistemi ile esnek ve alternatifli tasarım imkanı, Express Serisi Mutfakların özelliklerinden sadece birkaçı…

Express Serisi Mutfaklar 20 günde hazır…

Nolte Türkiye CEO'su Sebahattin Gürel, Nolte Express Serisi Mutfakların farkını şu sözlerle özetliyor: “Bence Express Serisi Mutfakların en önemli özelliği, Alman mutfak ustası Nolte tarafından üretilecek olmasına rağmen ekonomik fiyat avantajı taşımasıdır. Express Serisi Mutfaklara, neredeyse yerli mutfak fiyatına Alman kalitesinde üretilmiş ürünlerdir diyebiliriz.Express Serisi Mutfaklardabirçok detay, Alman üretim ve tasarım mantığına göre detaylandırılmıştır. Tüm gövde ve kapaklarının kenar bantlama detaylarını, gövde arkalıklarının kalınlığını, modül yüksekliklerini ve tasarım alternatiflerinin çok olmasını, Express  Serisi Mutfakların en önemli farkları arasında sayabiliriz. Öte yandan Nolte Express Seridi Mutfaklar, 20 gün gibi kısa bir sürede üretiliyor. Bu da toplu adetlerde, yerli mutfakların bile bu kadar kısa sürede temin edilmesinin zor olduğunu düşünürseniz ithal mutfaklar içinde oldukça iddialı bir süre. ” Sebahattin Gürel, Nolte Express Serisi Mutfakların çok yeni olmasına rağmen Çin, Kuveyt ve İspanya gibi ülkeler başta olmak üzere 15 ülkeye ihraç edilmeye başlandığını da sözlerine ekliyor.

www.nolte.com.tr

 

 

 

 

 

Yorum Yaz