maritbet girişmaritbet
Marshall'da Yeşiller ve Sarılar gri kış günlerine meydan okuyor!

Marshall'da Yeşiller ve Sarılar gri kış günlerine meydan okuyor!

Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan Yeşiller ve Sarılar, kış mevsimi ile griye bürünen gökyüzüne karşı mekanlara güneş sıcaklığını, doğanın canlılığını buyur ediyor. Güneş ışığının göz alıcı etkisi ile en küçük mekanları bile genişleten sarılara, doğal bir sis örtüsüyle yumuşaklık kazanan çam rengi ekleniyor. Bu kış da mekanlara Marshall sarı ve yeşilleri aydınlık, ferahlık ve hoş bir hava getiriyor

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2013 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Marshall 2013 Renk Ailesi'nde yer alan Sarılar ve Yeşiller kış soğuğuna, kurşuni renklere hazırlanan ruhlar için birebir. Yaz güneşinin ısıtıcı etkisinin sürmesi, doğanın canlılığını yeşilin tonlarında koruması için mekanların kapıları Marshall Sarılara ve Yeşillere açılıyor. 

Kış ortasında mekanlara doğan güneşin adı Marshall Sarılar 

Güneş ışığının en çok özlendiği soğuk kış günlerinde Marshall Sarılar mekanlarda yazdan kalma duyguları canlandıracak. Marshall Sarılar, güneşin göz alan etkisi ile en küçük mekanları bile genişletecek. Mum Işığı ve Ayışığı'nın bu yumuşak tonları ile birlikte aydınlık mekanlar yaratılacak. Sarı tercih edilen mekanlardaki, dekorasyon öğelerinin rengi de önemli. Yatak odasında tercih edilen sarı renklerde turkuaz renkli bir yatak örtüsü eşlik ederse, yaratılan ferah ortam tamamlanıyor.

Yeşil ve mavinin kıyılarında dolaşan bir yumuşaklık… 

Doğanın canlılığı Marshall Yeşiller ile kış mevsiminin dinginliğine uyum gösteriyor; yeşil tonlar yumuşayarak koyu cam göbeği mavi ve çamlara dönüşüyor. Bronzlar ve zeytin tonları mavi etkisini dengeleyerek, soğuk ve sıcak bir yeşil paleti oluşturuyor. Yeşil ve mavinin kıyısında hoş bir kararsızlık hissi yaratan tonlar doğal bir sis örtüsü ile yumuşaklık kazanırken, bir kulübeden modern bir daireye kadar her mekanda çekici atmosferler yaratmayı başarıyor.  

Yeşil ve sarı birleşirse

Marshall Sarılar ve Yeşiller bir arada, kış mevsiminin en sıcak mekanlarını yaratmaya aday. Sıcak sarı tonların yeşillerle birlikteliği renk bloklarında ve yaratıcı desenlerde binbir seçenek sunuyor. 

AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel'in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye'de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amstredam Hollanda'da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel'in dünya çapında 80'den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor.

www.marshallboya.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı
  • 02.03.2022 15:38

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı

Marshall her yıl düzenlenen “Marshall Usta Günü” kutlamalarıyla boyacı ustaların ...

Marshall’dan bir ilk: Solvent bazlı panel kapı boyası
  • 14.02.2022 09:17

Marshall’dan bir ilk: Solvent bazlı panel kapı boyası

Marshall, solvent bazlı ipeksi dokuda mükemmel kapama özelliğine sahip uzun ömür ...

Marshall 2022 yılının rengini seçti: “Sonsuz Gökyüzü’
  • 18.09.2021 17:02

Marshall 2022 yılının rengini seçti: “Sonsuz Gökyüzü’

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, glob ...

Marshall’dan bahçe mobilyaları bakımı için çözümler
  • 24.06.2021 11:20

Marshall’dan bahçe mobilyaları bakımı için çözümler

Marshall, ahşap ve metal bahçe mobilyalarına, teras ve bahçe çitlerine bakım yap ...

Marshall'dan gezici TIR’ı ile boya ustalarının eğitimine destek!
  • 04.06.2021 10:59

Marshall'dan gezici TIR’ı ile boya ustalarının eğitimine destek!

Marshall özel olarak hazırlanmış olan TIR ile yerleşim birimlerine giderek orada ...

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek
  • 06.05.2021 16:21

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek “Marshall Ailesi ...