maritbet girişmaritbet
Lego gibi tasarlanan sandalye yaptılar!

Lego gibi tasarlanan sandalye yaptılar!

İskandinav tasarım özelliklerine sahip Houe'nin yeni ürünü L'unica, lego gibi istenilen renk ve seçenekle tasarlanabiliyor.

Dış mekanda şıklığın ve konforun adresi L'unica, bu yıl ilk kez Türkiye'ye getirdiği İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı marka Houe'nin ürünleriyle dikkat çekiyor. Bahçe mobilyasının mucidi Houe, adeta bir lego gibi istenilen renklerdeki parçaları zevkinize uygun şekilde sıralama imkanı sunan Click sandalye ile kişiselleştirilmiş bir ürün tasarlamanızı mümkün kılıyor. Yaratıcılığın ve konforun sınırlarını zorlayan Click sandalye birçok ülkede ödül alarak farkını ortaya koydu.

Açık havanın ruhunu değiştiren bahçe mobilyası markası L'unica, Danimarka'nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan çekici ve inovatif tasarımları ile dikkat çeken Houe'yi bu yıl Türkiye'deki bahçe müdavimleriyle buluşturuyor. Yeni ve orijinal şekillerde bir araya getirilen materyal ve fonksiyonlarla desteklenen Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla farklılaşan Houe, Click koleksiyonunda yer alan sıra dışı sandalyeleriyle dış mekanların ve evlerin en özel tamamlayıcısı olmaya aday.

Bambu ve ince metalin birleşiminden oluşan şık ve zamansız bir tasarım olan Click sandalye, arkasında bulunan klipslerin çıkabilmesi sayesinde adeta bir lego gibi istenilen şekilde renklendirilerek kişiselleştirilebiliyor. Farklı icatlarıyla öne çıkan mucit marka Houe, kendi zevkinize ve hayal gücünüze göre karteladaki sekiz rengi kullanarak kendi sandalyenizi tasarlamanıza imkan tanıyor. Click sandalyenin, sadelikten hoşlananlar için düz siyah seçeneği de bulunuyor. Özgün tasarımıyla birçok ülkede ödül almış olan Click sandalye, estetik ve ergonomiyi kusursuzca birleştiriyor. Sallanan sandalye, yemek sandalyesi ve pozisyonlu sandalye olarak üç farklı seçeneği bulunan Click sandalyeler, farklı pozisyon alternatifleri sayesinde günün her anını keyiflendirmeye hazır.

Yorum Yaz