maritbet girişmaritbet
Kütahya Seramik’ten yenilikçi tasarımlar!

Kütahya Seramik’ten yenilikçi tasarımlar!

NG Kütahya Seramik’in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor

Projelerin ihtiyaçlarına uygun olarak özel üretim yapılabilen fabrika, mimar, iç mimar ve tasarımcılara özgürlük sağlayarak tasarımda önemli bir adımın atılmasına öncülük ediyor. Esnek üretim teknolojisine sahip fabrikada, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük karoları da başta olmak üzere farklı renk ve dokuda birçok teknik granit seramik üretiliyor. Yenilikçi fikirlerle modern yaşam alanları oluşturulmasını sağlayan traverten, mermer, doğal taş, beton, tekstil ve ahşap görünümlü ürünlerle, iç ve dış mekanlarda sıra dışı tasarımlar yapmak ve sofistike ambiyanslar oluşturmak mümkün oluyor. Büyük ebatlı karolar, sıra dışı tasarımlara olanak sağlıyor. 

NG Kütahya Seramik, dünyanın en esnek üretim teknolojisine sahip yeni fabrikası ile mimarların hayal gücüne özgürlük kazandırıyor. Mimar ve tasarımcıların ihtiyaçlarını her zaman gözeten NG Kütahya Seramik, yeni fabrikası ile mimarların ve mimarlık ofislerinin projelerine yönelik özel üretim yapmaya başladı. Türkiye'nin ve dünyanın en büyük karoları da dahil olmak üzere farklı renk, doku ve ebatta üretilen teknik granit seramikler yepyeni mimari yaklaşımlara olanak vererek, mimar, iç mimar ve tasarımcılara önemli kazanımlar sağlıyor.

Tasarımda yenilikçi fikirler

NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikası, büyük ebat teknik granit seramik üretim kapasitesi, teknolojisi ve geniş ürün gamı ile dünya seramik sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Fabrika, mimar ve iç mimarlara tasarım özgürlüğü sunacak bir ilke imza atarak Türkiye ve dünyanın ilk 120x240 cm boyutundaki karolarını üretiyor.

Sofistike ambiyanslar

Farklılığı tetikleyen geniş ürün gamı içerisinde dijital üretim teknolojisi ile üretilen ahşap, mermer, beton ve taş görünümlü tasarımlar da yer alıyor. Farklı fonksiyonlara yönelik iç ve dış mekanlarda kullanılabilen ürünler, özgün tasarımlar için çözümler sunuyor. Değişik stil ve ebatlardaki karolarla sıra dışı kombinler yapmak ve sofistike ambiyanslar oluşturmak mümkün oluyor. 

NG Kütahya Seramik'in en son teknolojiye sahip üretim tesislerinde; 160x480, 120x240, 120x120, 80x160, 60x120, 81x81 ve 61x61 cm. ebatlarında 6 ile 20 milimetre arasında kalınlık seçeneğine sahip lamina, teknik granit seramik ve sırlı porselen karolar üretiliyor. 8 milimetre inceliğindeki hafif granitler, özellikle dış cephe kaplamalarında uygulama kolaylığı sağlanıyor ve binaya binecek olan yük azaltıyor. 

Büyük ebatlı karolar, zemin ve duvar kaplamalarında, iç ve dış cephede ve ıslak zeminlerde kullanılabiliyor. 60x60, 80x80, 60x120 büyüklüğündekiler ağırlıklı olarak ev, ofis, banka, okul ve hastanelerde tercih edilirken, 80x160, 120x120, 120x240 boyutları havaalanı, metro ve alışveriş merkezlerinde uygulanabiliyor. Yere ve duvara kolayca döşenebilen büyük ebatlı teknik granitler, daha az derz kullanımı ile yaşam alanlarına daha kusursuz yüzeyler kazandırarak daha ferah bir görünüm sağlıyor

Uzun ömürlü şıklık

Mimar ve iç mimarların mekanları kurgulamaları için birçok renk ve doku seçeneği sunan lamina, granit seramik ve sırlı porselen ürünler, nano teknolojiyle üretiliyor. Karoların minimal renk seçenekleri yenilikçi fikirlerle modern yaşam alanları oluşturulmasına yardımcı olurken, eskimeyen yüzey yapısı ve sıfıra yakın su emme değeri gibi fonksiyonel özellikler ürünlerin daha uzun süre kullanılmasına imkan veriyor. Büyük ebatlı ürünlerin, doğal taş ve mermere göre daha hafif, kolay taşınabilir, ekonomik, uzun ömürlü, temiz ve bakım gerektirmeyen yapısı kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!
  • 18.06.2022 10:43

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!

NG Kütahya Seramik’in yeni nesil kreasyonlarının yer aldığı mağazasında, dünyaca ...

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı
  • 18.09.2020 11:22

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı

NG Kütahya Seramik, Türkiye'de ilk kez 120x240 cm ölçülerinde seramik üreterek R ...

NG Kütahya Seramik, havalimanları için dayanıklı seramik üretti
  • 08.09.2020 12:12

NG Kütahya Seramik, havalimanları için dayanıklı seramik üretti

NG Kütahya Seramik, bir ilke daha imza atarak havalimanı, fabrika, hastane, park ...

NG Residence'ta teslimler başladı
  • 25.09.2018 16:15

NG Residence'ta teslimler başladı

Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut ...

NG Kütahya Seramik yeni fabrika için kolları sıvadı
  • 23.01.2018 11:11

NG Kütahya Seramik yeni fabrika için kolları sıvadı

Açılışını hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleş ...