maritbet girişmaritbet
Koçtaş bahçe ve balkon kataloğu hazırladı!

Koçtaş bahçe ve balkon kataloğu hazırladı!

Koçtaş, bahçe ve balkonunu güzelleştirmek ve bu mekanlara kendi tarzını yansıtmak isteyenler için 2012 Bahçe Kataloğu’nu hazırladı

Koçtaş, bahçe ve balkonunu güzelleştirmek ve bu mekanlara kendi tarzını yansıtmak isteyenler için 2012 Bahçe Kataloğu'nu hazırladı. Katalogda geri dönüştürülebilir doğal malzemelerden üretilen bahçe mobilyalarının, enerji tasarruflu aydınlatma çözümlerinin ve farklı tarzlarda yüzlerce ürün alternatifinin birlikte sunuluyor. Havaların güzelleşmesiyle birlikte evinizin balkon ve bahçe gibi açık mekanları için aradığınız her türlü ürün, uygun fiyat avantajı ve kalite farkıyla Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor. Koçtaş bu yaz da açık alanlarınıza keyif ve huzurlu vakit geçmeniz için ihtiyacınız olan binlerce ürünü bir arada sunuyor.

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, iddialı bahçe ve balkon ürünleriyle evinizi, keyifli vakit geçireceğiniz bir mekan haline getiriyor. Koçtaş, bahçe ve balkon konusunda geniş ürün gamını sergilediği ‘2012 Bahçe Kataloğu' ile bir yandan size çok çeşitli ürün alternatifleriyle alışveriş konusunda fikir verirken, bir yandan da bahçe ve balkonlarınız için pratik öneriler sunuyor.

Koçtaş dış mekan ürünleri arasında; şık dizaynlı bahçe setlerinden her türlü kamp malzemelerine, binbir çeşit çiçek ve saksı alternatiflerinden, bahçe makina ve el aletlerine, şezlong ve minderlerden, bahçe aksesuarlarına kadar her ihtiyaca yönelik bahçe ürünleri bulunuyor. Bahçe ve balkonların büyüklüğüne göre ister set olarak ister kendi zevkinize göre tek tek ürün kombinleyerek dilediğiniz mobilyaları almanız mümkün. Bu yaz çocukları da unutmayan Koçtaş, çocuklar için kaydırak ve trambolin gibi oyuncaklara da mağazalarında yer veriyor.

Doğa dostu ürünler Koçtaş'ta

Bahçenizde şık ve modern bir görünüm kazandıracak, üstün kalite ve cazip fiyatlarıyla Blooma marka bahçe ürünleri sadece Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor. Koçtaş'ın ‘korunan ve sürdürülebilir ormanlardan' elde edilen bahçe mobilyaları, aynı zamanda ağaç tüketimini denetleyen uluslararası bir organizasyon olan FSC/TFT sertifikasına da sahip. Koçtaş'ın bahçe mobilyaları uzun süre dayanması ve hava koşullarından etkilenmemesi için ağaçların en kıymetleri arasında yer alan tik ve okaliptus ağacından üretiliyor. Ayrıca Koçtaş'ta; doğallığı ve esnekliği temsil eden Bambu; darbelere karşı dayanıklı, çürüme yapmayan, ferah ve kullanışlı doğal Rattan ağacı gibi tamamı tropikal ağaçlardan üretilen mobilyalar da tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Koçtaş'ta bu tropikal ağaçlardan yapılan bahçe mobilyalarının yanı sıra metal, hasır ve cam ürünler de yer alıyor. Diğer yandan enerji tasarruflu aydınlatma ürünleri de Koçtaş mağazalarında bulunuyor.

Koçtaş'tan bahçe mobilyası alana vantilatör hediye

Koçtaş, bahçe ve balkonları güzelleştirirken Paro Kart sahiplerine serinlik getirecek bir kampanya da düzenliyor. Kampanyaya göre Parolu kartı ile Panama, Richmond, Vicenza, Bella, Palau ve Gotland Sofa Bahçe Setleri'nden herhangi birini alan Koçtaş müşterileri anında Rubenis marka ayaklı vantilatör kazanıyor. Koçtaş'ın ayaklı vantilatör hediyeli kampanyası 1 Temmuz 2012 tarihine kadar mağazalarda devam edecek.

Bahçe mobilyalarına ücretsiz nakliye!

Koçtaş mağazalarından yapacağınız 900 TL ve üzeri bahçe mobilyası alışverişlerinizde mağazaların bulunduğu il ve ilçe sınırları içinde 30 km'ye kadar ücretsiz nakliye fırsatından faydalanabilirsiniz. Koçtaş'ın 2012 Bahçe Kataloğu'nda bulunan ürünler web sitesinden de satın alınabiliyor.  Ayrıca Yapı Kredi ile peşin fiyatına 12 taksit fırsatı ile beraber Advantage, Axess, Bonus, Maximum ve World kartlara da farklı taksit kampanyaları uygulanıyor.

Bakım ipuçlarını telefonunuza indirin

Teknolojik gelişmeleri mağazalarında etkin bir şekilde kullanan Koçtaş, yeni uygulamaya aldığı bir sistemle aylık ürün kataloglarının android telefonlara indirilerek rahatça takip edilmesini de mümkün kılıyor. Buna benzer bir uygulama da QR kodu verilen bir sistemle sayesinde bir videonun cep telefonuna indirilerek izlenebilmesine imkan sağlıyor. Örneğin bahçe mobilyalarınızın bakımı ile ilgili Koçtaş'ın hazırlamış olduğu bir videoyu QR kodunu cep telefonunuza okutarak izleyebiliyorsunuz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı
  • 27.12.2022 15:43

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, "Bu yıl toplamda açtığımız mağaza sayısını ...

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!
  • 01.09.2022 11:30

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!

Kampanya kapsamında, çalışma masalarından çalışma sandalyelerine, kitaplıklardan ...

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler
  • 06.08.2022 12:48

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler

Koçtaş uzmanları, bahçe dekorasyon stiline göre aydınlatmanın malzemesine ve mod ...

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi
  • 03.08.2022 16:57

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş’ın 2018 yılında perakende teknolo ...

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!
  • 04.06.2022 14:23

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, perakende sektöründe çeyrek asrı ...

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!
  • 21.05.2022 13:39

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!

Koçtaş, ilkbaharın yaşama kattığı canlılığı tüm yıl evinde hissetmek isteyenlere ...