maritbet girişmaritbet
Kale Boya evinizin havasını değiştiriyor

Kale Boya evinizin havasını değiştiriyor

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının atmosferini değiştiriyor

Kale, yeni yılın trendi olan doğal renkleri, zengin ürün gamı ile mekanlara taşıyarak, daha huzurlu ve daha ferah bir ortam sunuyor. Kolay yoldan evinin atmosferini tazelemek ve yenilemek isteyenler, Kale Boya'nın doğadan gelen ve modern renklerini aynı mekanda buluşturuyor. İç cephe boyalarında 2014 renk ve tasarım trendi, geçtiğimiz yıllara göre çok büyük bir değişiklik göstermiyor. Bu yıl iç mekan boyalarında önceki senelerdeki alışkanlıkların devam etmesi ve çevreci anlayışın ağırlık kazanması bekleniyor. Boya seçiminde su bazlı ve çevreye zarar vermeyen ürünlerin tercih edileceği 2014'te; doğal renkler evlerin duvarlarında kendisine daha fazla yer bulacak ve doğadan gelen renkler daha sade tonlarda kalırken, modern renkler canlı ve koyu olacak. Bireyselliği ön plana çıkaran zengin, yoğun ve ilham veren güçlü renkler yeni yılın boya trendleri arasında yerini koruyor. Kale Boya'nın bu anlamda sunduğu “Mercan”, “Kayısı”, “Ahududu” ve “Kehribar“ı, ilham verici renkler kategorisinde yer alıyor. Ayrıca zarif dokunuşuyla mekanın atmosferini değiştiren “Eflatun” öneön plana çıkan bir diğer renk. “Zen” ve “Avokado” renkleri ise öze dönüşü; “Kayısı”, “Vişne”, “Safran”, “Ahududu” doğanın sunduğu sıcak renkleri yaşam alanlarımıza kazandırıyor.

Renk seçimini kolaylaştıran Kale Boya'nın iç cephe kartelasından: “Ayışığı” ve “Keten” kremsi beyazları, “Hanımeli”, “Acıbadem”, “Fildişi” yumuşak tonlar olan sarı ve krem renkleri, “Melisa” ve “Kekik” mekanlara yepyeni bir hava katan, özellikle beyaz döşemeler ile son derece uyumlu canlı yeşilleri evlerinize taşıyor. Bu renklerin yanında tüm renkler ile uyum sağlayabilmesi ve birlikte kullanım olanağı sunması açısından “Cappucino”, “Kum Fırtınası” ve “Ekru”nun yanı sıra alt nota bir renk olarak kullanılabilen kızıl kahve tonu “Kestane” rengi, en moda renkler arasında yer alıyor.

Beyazın farklı tonlarını (Gül Tozu, Kristal, Dolunay, Ayışığı, Mine, Kiraz Çiçeği, Keten, Kardelen) farklı renk trendleri ile bir arada kullanmak da halen revaçta olan bir kombinasyon türü. Bu tonlar mekanları olduğundan daha geniş ve ferah gösterirken, aynı zamanda her türlü mobilya ile de kusursuz uyum sağlıyor.

Minimalizmin etkileri sürecek 
İç mekan tasarımında minimalizmin etkilerinin 2014 yılında da sürecek, bu doğrultuda beyaz ve siyah renklerinin öncülüğünde tek rengin hakim olduğu iç mekan tasarımları öne çıkacak. Kale Boya renk kartelasında, griye dönük kirli beyaz renginin minimalist iç mekan tasarımları ile mükemmel bir kombinasyon sunduğu, modern, sofisitike ve aynı zamanda rahatlatıcı bir ambiyans oluşturan “Dağ Grisi” ve “Kristal” renkleri bulunuyor.
kale boya

Kale Boya ile her renk mümkün
Kale Boya, tüketicilerine sunduğu su bazlı iç cephe boyaları ile binaların nefes almasını mümkün kılarak evinizin daha sağlıklı bir ortama kavuşmasını sağlıyor. Üstelik Kale Boya, renk kartelasında sunduğu renklerin yanı sıra Renk Bankası ve Renk Ustası sayesinde binlerce renk alternatifini de farklı zevk ve beğenilere göre geliştirme yeteneğine sahip. 

Işık ile kendi kendini temizleyebilen, yüzeyde küf ve mantar oluşumuna dirençli, yüksek örtücülükte ve silinebilen silikonlu, dekoratif ve akıllı bir Kale Boya serisi olan “Kalia” ve evinizin her köşesinde dört mevsim güvenle uygulayabileceğiniz, yüksek kapatma gücüne sahip, insana ve çevreye dost yapısı ile ideal son kat iç cephe boya serisi “Joker Plus” ile boya uygulamaları keyfe dönüşüyor. Üstelik her iki seride de yer alan ipek mat dokusunun ipeksi parlaklığı uygulandığı mekanlarda ışığı mükemmel dağıtarak istenen şıklığı sağlayan yüzeylere, temiz ve dekoratif bir görünüş kazandırıyor, mat doku ise uygulama rahatlığının yanı sıra, yüzeydeki hataları mükemmel kamufle ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

İşte TOGG'un tüm renkleri
  • 29.10.2022 15:13

İşte TOGG'un tüm renkleri

"Bir otomobilden fazlası" için yola çıkan Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde ...

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek
  • 05.09.2022 10:54

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek

TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan, 8 öğrenciden oluşan İTÜ'nün "Vefa" takımı projele ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...