maritbet girişmaritbet
İsviçre'deki Rigi Residence’ın şık dekorunu Grohe ürünleri tamamlıyor!

İsviçre'deki Rigi Residence’ın şık dekorunu Grohe ürünleri tamamlıyor!

Lucerne Gölü, Rigi Dağı ve bölgeyi çevreleyen Alp Dağları’nı içine alan nefes kesici manzaraya bakan Rigi Residence, en az bu görüntü kadar etkileyici

 

İsviçre'nin Schwyz Kantonu'nda yer alan ünlü Küssnacht am Rigi beldesinde bulunan malikane, bir modernizasyon ve restorasyon şaheseri. İki muhteşem konağın bir araya getirilmesiyle oluşturulan sekiz lüks kiralık dairelik  bu zarif tesiste misafirler, geniş teraslar, zeminden ısıtma ve özel şarap mahzenlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda imkandan da yararlanıyor. Spa alanının en önemli özellikleri arasında, jet akımlı ısıtmalı bir yüzme havuzu, mükemmel donanımlı bir spor salonu da bulunuyor. Bu alanda ayrıca,  sauna, briç ve bilardo odası ile   havuz evi bulunan açık bir havuz da yer alıyor.
 
 
 
Tesiste, sadece misafirlere özel rönesans tarzı bir avlu veya doğrudan yeraltı otoparkından özel girişler de bulunuyor. Zevkli giriş salonunun duvarlarını ünlü Fransız fotoğrafçı Jean François Rauzier'in çalışmaları süslüyor. Özenle işlenmiş dökme demir korkuluklu mermer merdivenler, elbette asansör ile de erişilebilecek lüks apartman dairelerine çıkıyor. Hatta bazı daireler kendi özel asansörlerine de sahip.
 
 
Yenilikçi teknoloji ile birleşen modern zerafet
 
Büyük cam cepheleri ile muhteşem manzaranın nefes kesici görüntülerini sunduğu bol ışık alan dairelerde bol miktarda açık alan bulunuyor. Her ebeveyn yatak odasında, hem zarif GROHE Rainshower® F-Serisi tepe duşları hem de esnek Tempesta duş setinin şık banyo dekorunu tamamladığı özel bir banyo bulunuyor. DreamSpray® teknolojisine de sahip bu duşlar, her seferinde son derece rahatlatıcı veya canlandırıcı duş deneyimi için mükemmel akış seçenekleri sağlıyor. GROHE StarLight™ krom kaplama ile kirlenme ve çizilmeye karşı özellikle dayanıklı hale getirilen duşlar, mükemmel “yeni” görünümlerini yıllar boyunca koruyor. Yüksek kaliteli Skate Cosmopolitan duvar panelleri ile birlikte kullanılan güvenilir GROHE rezervuarları resmi tamamlıyor. Çift kademeli tasarım kullanıcılara üç ve altı litrelik seçenekler arasında seçim yapma imkanını verirken start- stop fonksiyonu ise gerçek gereksinimler doğrultusunda daha fazla su tasarrufu yapılmasına da imkan sağlıyor. Alp beyazı renkli modern panel tasarımı yeni banyo tuvalet dekoru ile ölçülü ve zarif şekilde uyum sağlıyor. Yenilikçi GROHE Fresh sistemi, tabletler kullanılarak gömme rezervuarlarda hijyenin sağlanmasına da imkan veriyor. Böylece her kullanımda tam olarak eşit şekilde koku bırakılıyor.
 
 
 
 
Lüks yaşam hissi modern mutfaklarda da devam ediyor. GROHE mutfak bataryaları arasında bir klasik olan Minta tek kumandalı eviye bataryası yemek pişirme adasındaki lavabo setine vurgu yapıyor. Zarif L şekli ve spiralli perlatörü ile, Minta modern tasarımı rahat ve zahmetsiz kullanım ile biraraya getiriyor. Bataryanın uzun kullanım ömrü boyunca, ergonomik kumanda kolunun ipeksi yumuşaklığı GROHE SilkMove® teknolojisi sayesinde sağlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...