maritbet girişmaritbet
Hotpoint’ten Luce ankastre serisi gazlı ocak ve mono fırınlar!

Hotpoint’ten Luce ankastre serisi gazlı ocak ve mono fırınlar!

Zarafeti ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint Luce ankastre serisindeki mono fırınlar ve gazlı ocaklar 2012 Red Dot Tasarım ödülünü aldı

Zarafeti ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint Luce ankastre serisindeki mono fırınlar ve gazlı ocaklar 2012 Red Dot Tasarım ödülünü aldı.  Tasarımıyla ön plana çıkan High Definition teknolojisi ve Dual Flow sistemiyle geliştirilen Luce serisi fırınlar Avrupa'nın en düşük enerji tüketen fırınları olma özelliği taşıyor. Gelişmiş teknolojiyi tasarımla harmanlayıp fark yaratan Luce gazlı ocaklar ise, Direct Flame (Dikey Alev) teknolojisiyle yemekler tam kıvamında pişerken, enerji tüketimi de büyük oranda azalıyor.

Tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle öne çıkan Hotpoint'in, Luce ankastre serisi mono fırın ve gazlı ocaklar fonksiyonel ve zarif tasarımlarıyla Avrupa'nın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan 2012 Red Dot Tasarım ödülüne layık görüldü.

Avrupa'nın enerji yıldızı Hotpoint Luce ankastre serisi fırınlar

Zarafeti teknolojiyle harmanlayarak 2012 Red Dot Tasarım ödüllünü alan Hotpoint'in Luce ankastre serisi fırınları, kategorisinde en düşük enerji tüketimini sunuyor. Luce mono fırınlarla birlikte ilk defa mutfaklara giren “High Definition” teknolojisi sayesinde yiyecekler her seviyede mükemmel şekilde pişirilebiliyor. Bu teknolojiyle tüketiciler yemeklerini daha çabuk ve daha iyi pişirmek için fırınlarının ısısını arttırmak zorunda kalmıyor; gereksiz enerji tüketimi engellenmiş, yemekler her seviyede rahatça pişmiş oluyor. Ecotech teknolojisiyle geliştirilen Luce ankastre serisi fırınlar A sınıfına göre %20 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. High Definition teknolojisine ek olarak, Hotpoint patentli “Dual Flow” hava sirkülasyon sistemi sayesinde oluşturulan iki ayrı özel hava akımı, kapak sıcaklığını standart fırınlara göre 10 °C daha düşük tutuyor.

Enerji verimliliği özelliğiyle öne çıkan Luce ankastre serisi fırınlar, şık tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle de dikkat çekiyor. Fırının içini aydınlatan LED ışıklar, incelen paslanmaz çelik çerçeve ve genişleyen fırın kapağı tüm seviyelerde pişen yemeklerin dışarıdan rahatça görülmesini sağlıyor. Böylece fırında pişen yiyecekler kapağı açmaya gerek kalmadan kontrol edilebiliyor. Avrupa'nın enerji yıldızı Luce fırınlarda, tek tuşla pişirim yapmayı sağlayan otomatik programlar, akıllı programlama, gizli kulp gibi gelişmiş teknolojik fonksiyonel özellikler de bulunuyor.

“Direct Flame” teknolojisine sahip Hotpoint Luce ankastre serisi gazlı ocaklar

Gelişmiş teknolojiyi tasarımla harmanlayıp fark yararak 2012 Red Dot Tasarım ödülünü alan Hotpoint Luce gazlı ocaklar, patenti Hotpoint'e ait “Direct Flame” (Dikey Alev) teknolojisi sayesinde yemekleri tam kıvamında pişirirken enerji tasarrufu da sağlıyor. Direct Flame teknolojisiyle geliştirilen Hotpoint Luce ankastre serisi gazlı ocaklar, yüzlerce delikten dikey olarak yayılan alevler sayesinde ısıyı eşit düzeyde dağıtarak pişirme süresini kısaltıyor ve enerji tüketimini büyük oranda azaltıyor. Bu sayede, yemekler tam kıvamında pişiyor. Dikey alevler tencerenin kenarlarında oluşabilecek yanma ya da kurumayı engelleyerek yemeklerin lezzetli ve sağlıklı bir şekilde pişmesini sağlıyor.

Fonksiyonel faydalarının yanı sıra tek parçadan oluşan dikey alevli bekler kolayca temizleniyor. Yapılan testler, dikey alevler yayan Hotpoint Luce ankastre serisi ocakların, standart ocaklara göre suyu, aynı enerjiyi kullanarak, yüzde 20 daha kısa sürede kaynattığını gösteriyor. Bu sayede Luce ocaklar, gaz tüketiminde yüzde 22 oranında tasarruf imkânı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!
  • 09.10.2014 13:24

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!

Hotpoint’in, yeni beyaz ankastre serisi ocak, fırın ve davlumbazdan oluşuyor ...

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…
  • 09.09.2014 13:51

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…

Hotpoint A+ bulaşık makineleri şimdi 799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunul ...

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!
  • 06.06.2014 14:17

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi Indesit Company’nin İstanbul’daki yen ...

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı
  • 12.04.2014 11:53

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı

Hotpoint, Anti-Alerji programlı çamaşır makineleri ve yeni Dual Filtreli elektri ...

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor
  • 09.01.2014 10:46

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerle tasarruf yapmak çok kolay ...

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi
  • 14.10.2013 11:07

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi

Hotpoint’in yeni küçük ev aletleri serisi dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike i ...