maritbet girişmaritbet
Grohe ile evinizde trendi yakalayın!

Grohe ile evinizde trendi yakalayın!

Grohe seramikleri ay beyazı ve kadife siyahı seçenekleriyle son dönemin trendlerini müşterilerine sunuyor.

Siyah ve beyaz; renk yelpazesinin asil, seçkin ve zarif iki rengi.  Beyazın masumiyeti ve saflığı, siyahın ise gizemi gece ve gündüz gibi birbirini tamamlıyor. Banyo ve mutfaklarda trendleri oluşturan GROHE, hem zıtlığı vurgulayan hem de birbirini bütünleyen bu iki renkte seçenekler sunduğu ürünleriyle, yine farklılık sunuyor. Son dönemde özellikle banyolarda trend olan siyah seramikleri kombinleyen ay beyazı ve kadife siyahı GROHE ürünleri  büyük ilgi görüyor.  

Siyah ve beyaz olarak iki seçeneği bulunan GROHE Ondus Digitecture Light rezervuar panelleri, su tasarrufu sağlayan çift kademeli gömme rezervuar kumandasını, ilham veren yeni aydınlatma efektleriyle birleştiriyor. Temperli camdan yapılan 200mm büyüklüğündeki kare panellerde en son LED teknolojisi kullanılıyor. Siyah seramikle kombine edilen beyaz paneller duvarda daha da belirgin bir hale gelerek son derece zarif ve seçkin bir görünüm sunuyor.

GROHE Ondus Digitecture Light sayesinde aydınlatma, yerleşik zamanlayıcı fonksiyonu veya ‘açma/kapama' anahtarı kullanılarak ayarlanabilir. Ayrıca LED aydınlatma, geceleri banyodaki ana ışık kaynağını açmaya gerek kalmadan gerekli aydınlığı sağlar ve rahatsızlık veren güçlü ışık nedeniyle uykunuzun açılmasını önler.

Geleneksel kumandaya ek olarak, panelde ayrıca dokunmadan yıkama yapmayı sağlayan bir sensörün de bulunması sayesinde elinizi büyük veya küçük düğmenin önünden geçirdiğinizde tuvaletin yıkama fonksiyonu otomatik olarak çalışır. 

GROHE'nin kadife siyahı ve ay beyazı renklerini seçenek olarak sunan bir başka ürünü ise yeni gömme rezervuar ve pisuar yıkama sistemi kumanda paneli Nova Cosmopolitan. Basit bir geometriye sahip olan ve GROHE StarLight® krom kaplama ile donatılan bu ürün minimalist çizgiler için mükemmel bir uyum oluşturuyor.

GROHE'nin rezervuar panellerindeki deri renk seçenekleri deriden vazgeçemeyenlerin beğenisine sunuluyor. 

Banyonuzda, dekorasyona uyumlu siyah bir tepe duşuna ne dersiniz?  Kadife siyahı seçeneği de olan GROHE Rainshower® tepe duşları, zihni, vücudu ve ruhu keyifli bir duşla yeniden canlandırırken sunduğu zarif ve seçkin görünümüyle de dekorasyonla mükemmel uyum sağlıyor. Rainshower® Cosmopolitan'ın modern tasarımından Rainshower® Rustik'in klasik stiline kadar GROHE Rainshower® koleksiyonu, birçok stile ve boyuta sahip. Tüm modellerde her su çıkış noktasına dengeli su dağıtımı için GROHE DreamSpray® teknolojisi kullanılırken, GROHE StarLight® ve SpeedClean özellikleri de ürünlerin ömür boyu mükemmel görünümünü koruyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Grohe ile evinizde trendi yakalayın!
  • 15.12.2014 13:48

Grohe ile evinizde trendi yakalayın!

Grohe seramikleri ay beyazı ve kadife siyahı seçenekleriyle son dönemin trendler ...

Fantasia Seramik, spa ürünleriyle sağlığı evlerinize taşıyor
  • 12.05.2014 15:13

Fantasia Seramik, spa ürünleriyle sağlığı evlerinize taşıyor

İtalyan Carmenta firmasının banyo ve spa ürün seçenekleri, rahatlamanın ve dinl ...

Kale Banyo’dan 2,7 litrelik klozetlerle su tasarrufunda devrim
  • 02.09.2010 10:16

Kale Banyo’dan 2,7 litrelik klozetlerle su tasarrufunda devrim

Kale Banyo, sadece 2.7 lt su ile yıkama yaparak yüzde 55 oranında su tasarrufu s ...