maritbet girişmaritbet
Evmanya, internetten alışverişi kolaylaştırdı!

Evmanya, internetten alışverişi kolaylaştırdı!

Evmanya, online alışverişte randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti sağlamaya başladı.

Mutfak gereçlerinden dekoratif aksesuara, mobilyadan beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden bahçe ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü internet üzerinden müşterilerine ulaştıran Evmanya, randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti ile tüketicilere kolaylık sağlamaya başladı.  

Bu hizmet ile Evmanya müşterileri, siparişlerinin teslimat zamanını kendisi belirleyecek. Ürün siparişi tamamlanan müşteriler, kendisini arayan Evmanya ekibine randevu verecek ve kendi istediği gün ve saatte ürününü teslim alacak. Ayrıca; teslimat için gelen ekip, ürünün kurulumunu da yaparak teslimatı tamamlayacak. Böylece müşteri, ürünü kendisi kurmak zorunda kalmayacağı gibi, ekstra ücret ödemeden, yeni bir randevu talep etmeden ve beklemeden ürününü evine gelir gelmez kullanmaya başlayabilecek. 

E-ticarette ilk olan uygulama

Uygulamanın şimdilik İstanbul, Tekirdağ ve Kocaeli'nde başladığını ve çok yakın zamanda tüm Türkiye'ye yayılacağını belirten Evmanya Genel Müdürü Yaman Alpata yeni başlatılan hizmetin detaylarını şöyle aktardı, “Müşterilerimiz artık satın aldıkları ürünün kurulumu için ücret ödemeyecekler. Bu uygulamadan önce müşterilerimiz, 500 TL'nin altındaki siparişleri için 59,90 TL kurulum ücreti öderken, 500 TL'nin üzerindeki siparişleri için ise 89,90 TL ödüyorlardı. Artık yeni hizmetimiz sayesinde bu ödemeyi yapmak zorunda kalmıyorlar. Evmanya olarak müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıklar sadece bununla da sınırlı değil. Eskiden internetten mobilya siparişi veren müşteriler ayrıca başka yerleri arayıp montaj için başka kişilerden randevu almaya çalışıyordu. Yani hem ürünün evine gelmesini, ardından bir de ürünü kuracak insanların eve gelmesini bekliyordu. Biz bunu da bitirdik. Müşterilerimize ürün tesliminde ücretsiz kurulum desteği sağlayarak vakit kaybının ve ekstra masrafın önüne geçiyoruz. Büyük çoğunluğu çalışan kadınlardan oluşan müşterilerimizin ürünlere hızlı ve ekonomik bir şekilde ulaşabilmesi için Evmanya olarak imkanlarımızı seferber ediyoruz. Türkiye'de e-ticarette bir ilk olan bu uygulama ile müşterilerimizin ürünlere kolay erişimini sağlamak için bu uygulamayı tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz.”

Kırılan ve bozulan ürünlerde parça değişimi ve montaj Evmanya'da

Tüm ürünlerde geçerli 2 yıl garanti, kolay iade, ürün değişim, satış öncesi ve sonrası destek hizmetleri sunan Evmanya, yeni bir hizmet daha getiriyor. Müşterilerin bozulan/kırılan ürünleri için ücretsiz parça teslimatının yanı sıra montaj hizmeti de sunulacak. Evmanya ekibi tarafından ulaştırılacak parçalar, teslimatı gerçekleştiren ekip tarafından anında monte edilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evmanya, internetten alışverişi kolaylaştırdı!
  • 30.03.2017 15:17

Evmanya, internetten alışverişi kolaylaştırdı!

Evmanya, online alışverişte randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti sağla ...

Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’u seçti
  • 22.10.2013 14:23

Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’u seçti

Türkiye’nin önde gelen mobilya firmalarından Yataş, online mağazacılıkta Evmanya ...

Evmanya.com, Türkiye'nin ilk ev ve dekorasyon alışveriş sitesi!
  • 26.10.2012 09:22

Evmanya.com, Türkiye'nin ilk ev ve dekorasyon alışveriş sitesi!

Türkiye'nin ilk ev&dekorasyon alışveriş sitesi evmanya.com, tamamen ev eşyaların ...