maritbet girişmaritbet
Evinize katlanabilir mobilya kolaylığı

Evinize katlanabilir mobilya kolaylığı

Eviniz küçükse veya evinizde kalabalık bir görüntüyle karşı karşıya kalmak istemiyorsanız katlanabilir mobilyaları deneyebilirsiniz.

Birçok küçük evin en büyük sorunu odalarda alan bulunmamasıdır. Ancak birtakım dokunuşlar ve mobilya modelleri sayesinde sizlerde evlerinizde yer açabilirsiniz. Bunun için fazla yer kaplayan büyük parça eşyaların yerine katlanabilir mobilyalar kullanmalısınız. Oldukça kullanışlı olan bu mobilyalar sayesinde hem yerden tasarruf eder hem de birden fazla ürünü aynı anda saklama imkânı bulursunuz.

Günümüz dünyasında çzellikle son zamanlarda kullanımı artan bu ürünler, evin her odasında işlevsel çözümler sunmalarının yanında en çok mutfaklarda tercih edilmektedir. Öyle ki hanımlar her zaman mutfakları ne kadar büyük olsa da mutfağın onlara yetmemesinden şikâyet ederler. Bir diğer konuda küçük mutfaklara yemek yiyecek bir masa sığdıramamaktır. Bu tip durumlarla karşılaşmamak için sizlerde mutfaklarınız da katlanabilir mobilya modelleri bulundurabilirsiniz. 

Katlanabilir masalar ve mobilyalar...

Masa modelleri genelde katlanarak ortadan kaldırılmakta ve ihtiyaç olduğunda ortaya çıkmaktadır. Basit bir ray sistemi ile oluşturulan bu yapı sayesinde sizlerde mutfaklarınız, salonlarınızda ve çalışma odalarınızda rahat bir alan yaratabilirsiniz. İstediğiniz zaman masa olan bu ürünler daha sonra katlanarak eski halini alır ve evlerinizde hiç yer kaplamadan bekler. Bu sayede ihtiyacınız olduğu zamanlarda masa, olmadığı zamanlarda ise sehpa ve dolap olarak kullanabilirsiniz.

Katlanabilir yataklar...

Yatma işlemini sadece akşamları yaptığımız için geri kalan vakitlerde yatağın fazladan alan kaplamasına gerek yoktur. Bu nedenle sizlerde katlanır yatak kullanarak istediğiniz an yatak oluşturmuş olursunuz. Böylece yataklar için ayırmanız gereken alanlar sizlere kalır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evinize katlanabilir mobilya kolaylığı
  • 04.10.2016 22:17

Evinize katlanabilir mobilya kolaylığı

Eviniz küçükse veya evinizde kalabalık bir görüntüyle karşı karşıya kalmak istem ...