maritbet girişmaritbet
Evgör Mobilya Anneler Günü’ne özel cennet koleksiyonu hazırladı

Evgör Mobilya Anneler Günü’ne özel cennet koleksiyonu hazırladı

EVGÖR Mobilya rahatlık, konfor ve farklılık arayan anneleri düşünerek, Anneler Günü’ne özel “Cennet” isimli bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyondaki ürünler, Mayıs ayı boyunca %15 indirim avantajı ve 12 taksit seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen anneler ve anne adayları, Evgör Mobilya mağazalarından ya da Türkiye’nin en büyük e-mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresinden alışverişlerini yapabilir

EVGÖR Mobilya, tüm anneler ve geleceğin anne adayları için Mayıs ayına özel bir kampanya düzenliyor. İçerisinde; River Karyola, Harmony Işıklı Yuvarlak Yatak, Marmaris Klasik Josephin, İnnovation Smart Koltuk, Elmas Relax Dinlenme Koltuğu, Hilton Dinlenme Koltuğu, Moda Berjer ve Moon Puf'un olduğu “Cennet” isimli bir koleksiyon oluşturan firma, bu özel koleksiyonu Mayıs ayı boyunca yine özel avantajlarla satışa sunuyor.

İstanbul'daki anneleri ve anne adaylarını Üsküdar, Çamlıca ve Beyoğlu'ndaki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini ise alışveriş için Türkiye'nin en büyük on-line mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor.

Kısaca Evgör Mobilya:
Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonuyla 2004 yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörünün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Odası ve Salon Takımı kategorilerinde klasik, modern ve avangart model tasarımlar sunan EVGÖR Mobilya, ürünlerini ülke geneline yayılmış olan ve her biri titizlikle seçilen üretici firmalardan tedarik ediyor. Hemen her zevke ve ihtiyaca uygun mobilya sunabilen EVGÖR, faydalı model prensibinden yola çıkılarak hazırlanan yeni “Innovation” serisi ile müşterilerini “yenilikçi ev mobilyası” kavramıyla tanıştırıyor. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” ilkesi doğrultusunda seçkin tasarımları erişilebilir fiyat ve koşullarda sunan EVGÖR, İstanbul'da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Türkiye'nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr üzerinden hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı da gerçekleştiren EVGÖR Mobilya'nın; ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları dışında 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü ile Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödülleri bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evgör Mobilya, lüks mobilya satışını yüzde 90 arttırdı
  • 23.01.2023 09:50

Evgör Mobilya, lüks mobilya satışını yüzde 90 arttırdı

Türk Mobilya sektörüne 2004 yılında giriş yapan Evgör, ihracatını istikrarlı biç ...

Evgör Mobilya'dan kasım ayına özel indirimler!
  • 12.11.2022 13:15

Evgör Mobilya'dan kasım ayına özel indirimler!

Evgör Mobilya'da mobilya takımları, Kasım ayı boyunca cazip indirim oranlarıyla ...

Evgör Mobilya'dan çocuk ve genç odalarında %30 indirim!
  • 03.09.2022 13:44

Evgör Mobilya'dan çocuk ve genç odalarında %30 indirim!

Mobilya markası Evgör, okula dönüş döneminde velilerin bütçesini rahatlatan gele ...

Evgör Mobil'yadan bayrama özel kaçırılmayacak fırsat!
  • 08.07.2022 23:07

Evgör Mobil'yadan bayrama özel kaçırılmayacak fırsat!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgor, mobilya alışverişi yapacaklara Ba ...

Evgör Mobilya'dan “akıllı karyola” tasarımları!
  • 02.04.2022 15:48

Evgör Mobilya'dan “akıllı karyola” tasarımları!

Evgör Mobilya, inovatif tasarımlardan oluşan 2022 koleksiyonuna “akıllı karyola” ...

Evgör Mobilya'dan Şubat ayına özel yüzde 35 indirim!
  • 03.02.2022 09:27

Evgör Mobilya'dan Şubat ayına özel yüzde 35 indirim!

Evgör Mobilya, Şubat ayı boyunca uygulayacağı indirim kampanyası ile evlilik pla ...