maritbet girişmaritbet
Egepen'den pratik yeni nesil panjur sistemleri

Egepen'den pratik yeni nesil panjur sistemleri

Egepen Deceuninck, Storbox Panjur Sistemi ile ev ve ofislere güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufunu bir arada sunuyor.

Geçmiş zamanlara bakıldığında temizlemesi zor, kaba bir görüntüye sahip olan panjurlar, Egepen Deceuninck ile artık daha kullanışlı, daha güvenli ve daha estetik. Güneş ışığı, toz ve yağmur gibi hava koşullarına karşı koruma sağlayan Egepen Deceuninck  Storbox Panjur  Sistemi, mekânlara pratik ve estetik çözümler sunuyor.  

Kolay temizlenebilen yapısıyla pratik temizleme imkânları sağlayan Storbox Panjur Sistemi, güneş ışınlarını direkt alan mekânlar için ideal çözümler sunuyor. Yapısındaki şık tasarım sayesinde evlerin mimarisi ile uyum içinde olan ve mahremiyet için etkili olan panjur sistemi, hırsızlık gibi art niyetli tutumlar için caydırıcı bir rol oynuyor. 

GÜRÜLTÜYÜ ENGELLEYEN PANJUR SİSTEMİ

 

Gürültüyü engelleyen yapısıyla yaşanılan tüm yerlerde huzur sağlayan panjur sistemi 165 mm ve 200 mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x200 mm ve 200x235 mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor. Panjur lamel seçeneği Ege ve Mini Panjur olarak kullanılabilen Storbox Panjur Sistemi, tek pencereye, kapı üstüne ve çoklu panjur uygulaması gerektiren mekânlara kolaylıkla uygulanabiliyor. Mekânlarına daha dekoratif bir görünüm veya koruma sağlamak isteyenler ise tercihe göre, sürme sineklik veya stor sineklik ile kombine edilebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Egepen'den pratik yeni nesil panjur sistemleri
  • 14.03.2016 15:15

Egepen'den pratik yeni nesil panjur sistemleri

Egepen Deceuninck, Storbox Panjur Sistemi ile ev ve ofislere güvenlik, yalıtım v ...