maritbet girişmaritbet
Ece’den banyoları genişleten yeni seri; Full

Ece’den banyoları genişleten yeni seri; Full

Banyoları keyifli yaşam alanlarına dönüştüren ECE’nin yeni banyo dolabı Full, sade çizgileri ve rahat kullanımı ile banyolara ferahlık getiriyor

 
 
Banyoları keyifli yaşam alanlarına dönüştüren ECE'nin yeni banyo dolabı Full, sade çizgileri ve rahat kullanımı ile banyolara ferahlık getiriyor.
 
Göz alıcı detaylarla fonksiyonel tasarımı birleştiren Full banyo dolapları, geniş iç hacimleri ve çekmeceleriyle banyodaki tüm eşyaları bir arada tutmanın rahatlığını yaşatıyor. Üst dolabın kapaklarındaki aynalarla sade çizgisini farklı bir şıklıkla buluşturan Full banyo dolabı, aynalar sayesinde dar banyolarda daha geniş bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.
 
Venge ve beyaz meşe olmak üzere iki farklı renkte üretilen Full banyo dolabı, ECE'nin Sekura serisi lavabosuyla görüntüsünü tamamlıyor.
 
Yavaş kapanma özelliğine sahip dolap kapakları ve frenli çekmeceleriyle banyolardaki istenmeyen kazaların da önüne geçen Full banyo dolapları, 60, 80 ve 100 santimetrelik seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz