maritbet girişmaritbet
Dünya Endüstriyel Tasarım Haftası açıldı!

Dünya Endüstriyel Tasarım Haftası açıldı!

29 haziran-6 Haziran dünya tasarım haftası ilk gün açılış kutlaması sebebiyle, 29 Haziran 2012'de endüstriyel tasarım meraklıları renkli bir etkinliğe eşlik etmek üzere sokaklara dökülecek

29 Haziran-6 Haziran dünya tasarım haftası ilk gün açılış kutlaması sebebiyle, 29 Haziran 2012'de endüstriyel tasarım meraklıları renkli bir etkinliğe eşlik etmek üzere sokaklara dökülecek...

Moda'daki yemyeşil Yoğurtçu Parkı müzik ve tasarımın içiçe olduğu bu kutlamada bululuyor. Milona Tasarim fuarına katılan 'the taste of İstanbul' tasarımcıları 20 isim de orada olacak.Şu anda Armaggan ve istanbul modern gibi önemli noktalarda ürünleri satışta olan tasarımcılar, Tasarim Park'ın organize ettiğini bu kutlamda biraraya gelecek.Parkta rengarenk balonlar, hiç tatmadığınız yeni lezzetlerle,ünlü ve genç tasarımcılarla saat 20.00da başlayan etkinlik dolu dolu bir etkinlşk planına sahip.
 
Saat 20.00da jazz konseri ardından Dude ve son zamanların şenlşkleri daha da şen hale getiren müzik grubu Matmazel, saat 22.30'a kadar müzik şöleni yaşatacak. 
 
Sokak sanatı olarak kabul edilen Grafitti, Tasarım Parkı'nın yenilenmiş haliyla açılışının kutlandığı bu etkinlik boyunca sokak sanatçıları ve katılımcılar tarafından dev grafitti eserler hazırlanacak. sanatçı , tasarımcı ve halka açık olan bu festival tadındaki kutlama ücretsiz.
 
29 Haziran Cuma akşamı saat 20.00-23.00 arasında Moda Yogurtcu Park'ta olacak bu etkinlikte tasarimcilar ve tasarim sevenler birarada olacak. Tamamen tasarimci olmayi kutlamak, tasarim sevgisini paylasmak icin yapilan bu sene ikincisi yapilan bu etkinlige ev sahipliği yapan Nursema Öztürk Tasarım parkı'nın kurucusu ve projenin tamamen tasarımcıları biraraya getirmek amaçlı açılan tasarım Parkı'nın kurucusu. Tasarımcı desteğini hedefleyerek kurmuş olduğu derneğinin yanısıra, 'the taste of İstanbul' ile Milano fuarında Türk tasarımcıları biraraya getiren Nursema Öztürk , tasarımcı kimliğiyle destekçi prjelere imza atmaya devam ediyor.
 
Bu kreatif ekibi tanımak, tüm dünya'yla bu özel günü aynı anda şenlik havası ile kutlamak için yoğurtçu parkı'na gelip keyifli bir cua akşamı geçirebilirsiniz.
 
Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kadıköy'deki Tubini ailesine ait tarihi köşk satışa çıkarıldı
  • 23.09.2020 15:45

Kadıköy'deki Tubini ailesine ait tarihi köşk satışa çıkarıldı

Kadıköy'ün Moda semtinde yer alan ve Osmanlı döneminde inşa edilen, Latin kökenl ...

Kadıköy'deki tarihi köşk satışa çıkarıldı
  • 23.09.2020 17:32

Kadıköy'deki tarihi köşk satışa çıkarıldı

Kadıköy ilçesinin Moda semtinde Tubini ailesine ait olan ve bölgedeki 13 tarihi ...

Kapadokya’da moda rüzgarı
  • 09.12.2020 10:48

Kapadokya’da moda rüzgarı

Dünyanın önden gelen moda dergisi Harper's Bazaar'ın kapak çekimleri için Burcu ...

Ünlü yönetmen Murat Şeker’den İBB’ye isyan!
  • 11.11.2020 11:40

Ünlü yönetmen Murat Şeker’den İBB’ye isyan!

Murat Şeker, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla hem Kadıköy Belediyes ...

Evelize Kosif, İstanbul sokaklarında!
  • 06.11.2020 11:23

Evelize Kosif, İstanbul sokaklarında!

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Evelize Kosif, alışverişe çıktı. ...

Türk ekibi Dünya Tasarım Ödülleri’ne damga vurdu!
  • 11.04.2015 15:17

Türk ekibi Dünya Tasarım Ödülleri’ne damga vurdu!

Dünya Tasarım Ödülleri Yarışmasında yaptıkları tasarımlarla dikkat çeken Türk ek ...