maritbet girişmaritbet
Doğtaş ve AkzoNobel Marshall güçlerini birleştirdi

Doğtaş ve AkzoNobel Marshall güçlerini birleştirdi

Mekânları yenilikçi tasarım ve modern çizgisiyle farklılaştıran Doğtaş ve “Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan dekoratif boya sektörünün lideri AkzoNobel Marshall Boya, tüketiciye özel dekorasyon ve renk danışmanlığı için büyük bir işbirliğine imza attı.

Bu kapsamda, AkzoNobel Marshall Boya'nın Doğtaş satış personeline verdiği “Dekorasyonda Renk Eğitimi” ile her birinin, tüketiciyle daha donanımlı danışmanlar olarak iletişim kurması hedefleniyor. Ayrıca, işbirliği çerçevesinde yapılan kampanya ile Doğtaş'tan alışveriş yapan herkese, AkzoNobel Marshall Boya'nın mikroplara karşı 10 bin kat fazla koruma sağlayan Marshall Hijyen ve Osmanlı Renkleri Koleksiyonu İç Cephe ürünleri yüzde 40 indirim fırsatı ile sunuluyor.

Yenilikleri ile dikkat çeken mobilya sektörünün öncüsü Doğtaş ve yarım asrı aşkın süredir rengin dekorasyonda kullanımları konusunda öncülük ederek, sunduğu koleksiyonlar ve “Renklendir Hayatı” sloganıyla hayata renk katan AkzoNobel Marshall Boya çok özel bir işbirliği yaptı. İki aşamalı olarak planlanan işbirliği, hem Doğtaş'ın personeli hem de müşterilerin yüzünü güldürerek, hayatını renklendiriyor.

Doğtaş Pazarlama Müdürü Kenan Mete; “Doğtaş olarak Marshall ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden dolayı çok memnunuz. Ev dekorasyonu bir bütün olarak düşünüldüğünde, duvar renkleri ve mobilyalar arasında çok önemli bir ilişkinin olduğunu görüyoruz. Ev dekorasyonu son yıllarda tüketicilerin tercihi ve beklentileri açısından en üst sıralara çıktı. Biz de yenilikleri yakalayan Doğtaş olarak, bu noktada boya sektörünün öncülerinden Marshall ile tüketicilerimize daha iyi hizmet verebilmek için karşılıklı fayda sağlayan ‘Dekorasyonda Renk Eğitimi' işbirliğini gerçekleştirdik. Doğtaş olarak, hem tüketicilerimize hem de firmamıza fayda sağlayan işbirliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Tüketicilere dekorasyon seçimlerinde yardımcı olmak ve onları doğru yönlendirmek adına Doğtaş ile yaptıkları işbirliğinin önemine değinen AkzoNobel Marshall Boya Ürün Müdürü Murat Genççağlar ise şunları ifade etti: “Mobilya ve dekoratif boya sektörünün liderleri olarak, gerçekleştirdiğimiz örnek nitelikteki işbirliği ile hedefimiz, müşteri memnuniyetini en üst seviyede karşılayabilmek. Hayatını renklendirmek isteyen tüketicilerimiz, Doğtaş mağazalarından yapacağı tüm alışverişlerde, çok kazançlı çıkıyor. Birbirinden şık mobilyalarını Marshall Boya renkleri ile tamamlıyor.”

Doğtaş'ın mağazalarında renk uzmanları hazır

Eğitim sonunda Doğtaş satış personeline sertifika ve Marshall Renk Uzmanı yaka kartı verildi. İşbirliğinin ilk aşamasında, Marshall tarafından Doğtaş'ın satış noktalarında tüm satış personeline “Dekorasyonda Renk Eğitimi” verildi. Mağaza içerisinde danışman niteliğinde satış temsilcisi yaratabilmek ve satış temsilcilerinin tüketiciye daha donanımlı şekilde yardımcı olmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitim, renklerin dekorasyonda etkisi, ürün, renk ve desenleri birbirleriyle kombine etme gibi konularda verildi. Hem teorik hem pratik aşamalara sahip olan eğitim kapsamında Doğtaş satış temsilcileri, sertifikalarını alarak, birer Marshall Renk Uzmanı oldu.

Mekâna ve kişiye göre renk

Eğitimin sonuçlanmasıyla birlikte, Doğtaş satış temsilcileri mağazalarda tüm tüketicilere hangi renklerin birbiriyle daha uyumlu oldukları, renkler arasında en doğru kombini nasıl oluşturabilecekleri, renklerin psikolojik dili, kültür, yaş, vb. faktörlere dayalı olarak tüketicilere daha uygun olabilecek renkler gibi konularda önerilerde bulunuyor. Hangi mekâna hangi rengin kullanılması gerektiği konusunda bilgi veriliyor. Genç odaları, yatak odaları, salonlar, antre, mutfaklar, vb. evin tüm odaları için Marshall'ın renk önerileri sunuluyor. Bu öneriler kullanım alanı, renklerin dili, odanın ışık alma durumu vb. şeklinde yapılıyor.

Rengarenk dekorasyonlar için Marshall Hijyen ve Osmanlı Renkleri

Doğtaş ve AkzoNobel Marshall Boya'nın Haziran 2012'ye kadar devam edecek kampanyası kapsamında Doğtaş'tan alışveriş yapan herkese yüzde 40'lık bir boya indirim kuponu veriliyor. Tüketiciler, İstanbul'da kampanyaya katılan Marshall satış noktalarında Hijyen ve Osmanlı renkleri ürünlerine, yanında götürdükleri kuponla yüzde 40 indirimli olarak satın alıyor. Özel antimikrobiyal yapısı sayesinde mikroplara karşı 10 bin kat daha fazla dayanıklı, bakteri üretmeyen, küf ve mantarlara dirençli Marshall Hijyen, temizlik ve hijyene önem veren herkes için çok ideal. Lokum, Akide, Şerbet ve Kahve tadındaki Marshall Osmanlı Renkleri İç Cephe Koleksiyonu ise yaşam alanlarına çağdaş bir Osmanlı esintisi getirmek isteyenlere hitap ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Doğtaş Sky genç odası ile yeni neslin konforu artıyor!
  • 12.04.2022 09:31

Doğtaş Sky genç odası ile yeni neslin konforu artıyor!

Doğtaş imzalı Sky genç odası, yalın, modern ve işlevsel tasarımıyla gençlerin ze ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı
  • 02.03.2022 15:38

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı

Marshall her yıl düzenlenen “Marshall Usta Günü” kutlamalarıyla boyacı ustaların ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...