maritbet girişmaritbet
Dantell'den Anneler Günü'ne özel yüzde 25 indirim!

Dantell'den Anneler Günü'ne özel yüzde 25 indirim!

Baharın insanın içini ısıtan renkleri, zarif bir şıklıkla evlere taşınıyor

Dantell'in, baharın etkileyici renklerini ve dantelin zarafetini bir arada yansıtan Spring Garden Koleksiyonu, annesine ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenleri bekliyor. Üstelik, Anneler Günü'ne özel olarak 6-12 Mayıs tarihleri arasında Dantell'in tüm mağazalarında yüzde 25 indirim sunuluyor.

Annesine dantelin zarafetini taşıyan, modern bir şıklığa sahip, etkileyici bir armağan vermek isteyenler için Dantell'de ayrıcalıklı bir koleksiyon sunuluyor. Baharın canlılığını ve enerji veren renklerini içeren Spring Garden Koleksiyonu, kalın ketenden Amerikan servisi, runner, peçete, yastık ve mutfak önlüğüyle farklı hediye alternatifleri oluşturuyor.

Dantell'in Spring Garden Koleksiyonu'nda yer alan, iğne oyalı çiçek detayına sahip Amerikan servise zarif bir peçete eşlik ediyor. Koleksiyondaki runner sofralara farklı bir stil kazandırıyor. 3 farklı renk seçeneğine sahip olan yastık ve mutfak önlüğü de baharın renklerini evinize taşıyan, ayrıcalıklı armağan alternatifleri arasında yer alıyor.

Bu göz alıcı ürünleri, Dantell'in Kapalıçarşı, Akmerkez ve Suadiye mağazalarında, ayrıca yeni açılan Nişantaşı mağazasında görebilirsiniz.

Dantell'den annelere özel yüzde 25 indirim sürprizi
Dantel kültürünü modern hayata taşıyan Dantell, Anneler Günü'nden ilham alarak, tüm annelere ve annesine ayrıcalıklı bir armağan almak isteyenlere özel bir indirim sunuyor. 6-12 Mayıs tarihleri arasında Dantell'in tüm mağazalarında yüzde 25 indirim sizleri bekliyor.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dantell'den Anneler Günü'ne özel yüzde 25 indirim!
  • 07.05.2013 10:47

Dantell'den Anneler Günü'ne özel yüzde 25 indirim!

Baharın insanın içini ısıtan renkleri, zarif bir şıklıkla evlere taşınıyor ...