maritbet girişmaritbet
Çiçeklerle evinizi ferahlatın!

Çiçeklerle evinizi ferahlatın!

Daha yaşanılabilir bir ev için çiçekler ve diğer bitkiler her zaman bulundukları ortama ferahlık veren cisimler olarak karşımıza çıkabilir.

Bu nedenle ev dekorasyonu ve çiçeklerin kullanımı büyük bir önem taşımaktadır. Dilediğiniz her yerde çiçek kullanımına yer verebilirsiniz ancak evlerinizde kullandığınızda, diğer yerlere oranla çok daha farklı ve güzel görünürler.

evde çiçek kullanımı

Vazo tiplerine dikkat

Dikkat etmeniz gereken husus çiçeklerin türü değil, renkleri ve kullanıldıkları vazo tipleridir. Evinizin içinde daha sakin, dingin ve huzurlu bir dekor elde etmek istiyorsanız, vazolarınız daha klasik, şık ve ağır olmalıdır. Ancak daha canlı ve heyecanlı bir dekor elde etmek istiyorsanız da, vazolarınız küçük, yuvarlak ve renkli olmalıdır. Çiçekleri vazosuz olarak kullanmak istediğinizde ise, evinizde özel bölümler vardır. Kapı girişi olarak da bildiğimiz antrelerde, askılık olarak çiçekleri kullanabilirsiniz. Gününüzü neredeyse çoğunu geçirdiğiniz oturma odalarınızda, köşelerde ve cam kenarlarında kullanabilirsiniz.

evde çiçek

Çiçekler evin her yerinde olabilir

Daha ağırbaşlı görünüme sahip olan misafir ve yemek odalarınızda ise, çok sık kullanılmadıkları için, masa ve sehpa üzerlerinde kullanabilirsiniz. Yatak odanızı da ise güne daha canlı uyanmanızı sağlayacakları için, komodinleriniz üzerinde kullanabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta şu ki, yatak odasında kullanacağınız çiçekleri baş ucunuza koymamanız gerek. Odanın da gece boyu hava almasını sağlamanız gerek...

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çiçeklerle evinizi ferahlatın!
  • 29.09.2016 15:38

Çiçeklerle evinizi ferahlatın!

Daha yaşanılabilir bir ev için çiçekler ve diğer bitkiler her zaman bulundukları ...