maritbet girişmaritbet
Burcunuza göre dekorasyon zevkiniz!

Burcunuza göre dekorasyon zevkiniz!

Burcunuza göre ev dekorasyon tarzınızı ve zevkinizi söylüyoruz.

Astrolojiye göre hepimizin kişilik yapısını belirleyen 12 burç var… Hava, su, toprak ve ateş olmak üzere dört ana gruptan oluşan burçlar, kişiliğimizi etkilediği kadar evlerimizi de etkiliyor.

‘Burcunuz Evinizi Anlatıyor' konusuyla karşınızdayız… Gezegen ve yıldızların insanlar üzerindeki etkisini tanımlayan astroloji, evlerin dekorasyonunu da etkiliyor. Gökyüzündeki hareketler ile yeryüzündeki olgular arasındaki bağlantıyı araştıran astroloji, 12 burcun kişilik yapısını, özelliklerini, şanslı günlerini belirliyor. Bazı temel özellikleri ile tanımlanan burç sahiplerinin evleri de bu özelliklerden nasibini alıyor. Hangi burcun evi hangi özelliklere sahip, işte karşınızda…

Koç Burcu Evi (21 Mart – 19 Nisan)

koç burcu evi

Cesur ve özgür ruhlu Koç'ların evinde ilginç dekorasyon stilleri ve aksesuarları bulmak mümkün.  Anılara önem veren Koç burçlarının evinde küçük notlar, duvarlarında fotoğraflardan oluşan çerçevelere bolca rastlanılabilir. Koç burcunun evinde her an sürprizlerle karşılaşmanız mümkün.

Boğa Burcu Evi (20 Nisan – 20 Mayıs)

boğa burcu evi

Düzeni seven, estetik kaygıları olan ve lükse düşkün Boğa burcu, evinin dekorasyonuyla yakından ilgilenir. Düzenli bir ev, Boğa burcu için olmazsa olmazdır. Yemeğe düşkünlüğüyle tanınan Boğa'lar mutfaklarına da çok özen gösterirler.

İkizler Burcu Evi (21 Mayıs – 21 Haziran)

ikizler burcu evi

Yeniliklere açık, meraklı ve hiperaktif İkizler'in evleri de kendisi gibi değişken ve eğlencelidir. Parlak renkleri ev dekorasyonunda kullanmayı seven İkizler burcu, dekorasyon trendlerini de yakından takip eder. Ayrıca evinde teknolojik eşyalara önem verirler.

Yengeç Burcu Evi (22 Haziran – 22 Temmuz)

yengeç burcu evi

Evlerine olan düşkünlüğüyle tanınan Yengeç burcu, dekorasyona oldukça ilgilidir. “Evim evim güzel evim” diyen Yengeçler, ayrıca antikalara ve aksesuarlara düşkündürler. Yengeç burcu, evinin her metrekaresini özenle düşünür.

Aslan Burcu Evi (23 Temmuz – 22 Ağustos)

aslan burcu evi

Göz önünde olmayı seven, tutkulu Aslan burcu, evini de görkemli bir şekilde dekore etmekten hoşlanır. Parlak ve zengin bir görünüme kavuşturdukları evlerinde misafir ağırlamaktan hoşlanırlar. Bu nedenle mutfak aksesuarlarına da yatırım yapmayı severler.

Başak Burcu Evi (23 Ağustos – 22 Eylül)

başak burcu evi

Düzen ve temizlik konusunda oldukça titiz olan Başak burcu, evinde de bu konuda hassastır. Kanepe ve mobilya seçiminde kaliteli ve temizliği kolay olan ürünlere yönelir. Dekorasyonda açık renklerden hoşlanan Başak burçları, sade seçimlerden yanadır.

Terazi Burcu Evi (23 Eylül – 22 Ekim)

terazi burcu evi

Farklı, güzel sanatlara ilgili Terazi burçlarının evini bir müzeye dönüştürme olasılığı yüksektir. Terazi'lerin evi ince zevklerle döşenmiştir. Ayrıca Terazi burcuna sahip ev sahipleri, sanatsal objeleri evinde kullanmaya da bayılır.

Akrep Burcu Evi (23 Ekim – 21 Kasım)

akrep burcu evi

Tutkulu ve sahiplenici Akrep burcu, evlerinin de korunaklı bir kale olmasını ister. Gizemi seven Akrep'ler, evlerinde koyu renkleri kullanmayı sever. Deri koltuklar, koyu renk mobilyalar tam Akrep'lere göredir.

Yay Burcu Evi (22 Kasım – 21 Aralık)

yay burcu evi

Yolculukları seven, özgürlüğüne düşkün Yay'ların evi de, hem rahat hem de takıntılı bir düzenden uzaktır. Rahat koltuklar, yumuşak minderler ve seyahatlerden kalan anıları evinde biriktirmeyi ve sergilemeyi sever.

Oğlak Burcu Evi (22 Aralık – 19 Ocak)

oğlak burcu evi

Oğlak burcu da tıpkı Boğa burcu gibi yemeye düşkündür. Bu nedenle mutfaklarına daha fazla önem gösterirler. Evinin, ona keyif ve konfor veren dekorasyon tarzıyla döşemeyi sever. Rahat L kanepeler, Oğlak için idealdir. Ayrıca TV ve müzik ile ilgili yüksek teknolojiye sahip elektronik eşyalara düşkündürler.

Kova Burcu Evi (20 Ocak – 18 Şubat)

kova burcu evi

Araştırmacı, keşif yapmayı seven Kova burcu, evinde hem farklı hem de sade bir dekorasyon tarzı oluşturmayı seçer. Desenli ve mistik kumaşları kullanmayı, farklı kültürlere sahip objeleri evlerinde kullanmayı seven Kova'ların evleri farklılıklarıyla dikkat çeker.

Balık Burcu Evi (19 Şubat – 20 Mart)

balık burcu evi

Terazi burcu gibi estetik ve özgünlük yetenekleri gelişmiş Balık burcu, evinde ince detaylara çok önem verir. Doğal kumaşlar tam Balık burcuna göredir. Büyük koltuklar ve geniş yatakları seven Balık burcu, küçük aksesuarları evlerinde bolca kullanır.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burcunuza göre dekorasyon zevkiniz!
  • 29.10.2016 11:10

Burcunuza göre dekorasyon zevkiniz!

Burcunuza göre ev dekorasyon tarzınızı ve zevkinizi söylüyoruz. ...