maritbet girişmaritbet
Bosch Bahçe Aletleri’yle herkes kendi bahçesinin tasarımcısı olacak

Bosch Bahçe Aletleri’yle herkes kendi bahçesinin tasarımcısı olacak

Bosch, akülü ISIO çim ve topiari makaslarını alanlara bahçe şekillendirme konusunda yol gösterici bilgiler içeren USB hediye ediyor


 

 
 
Bosch, hobi bahçecilerinin düşük maliyete kendi yaratıcı fikirlerini hayata geçirebilmelerini kolaylaştırmak için ISIO çim ve topiari makaslarını alan herkese günlük kesimden sanatsal şekillendirmeye kadar birçok konuda bilgiler içeren USB hediye ediyor. USB'deki bilgiler sayesinde kullanıcılar, Isio bakım ve aksesuarları hakkında en önemli öneri ve ipuçlarını keşfederken güzel bir bahçenin arkasındaki sırra adım adım yaklaşıyor.

Herkesin bahçesini zahmetsizce ve güvenli bir şekilde düzenleyebileceği ve bahçesinden keyif alabileceği fikriyle yola çıkarak bu kampanyayı düzenlediklerini belirten Bosch yetkilileri, USB'lerdeki yol gösterici bilgiler sayesinde herkesin kendi bahçesinin görsel sanatçısı olacağını belirtiyor.
 
Bosch'un yeni nesil ergonomik ve hafif, akülü ISIO çim ve topiari makasları ile çalılarınıza hızlı ve kolay şekil verebilirsiniz. Yeni nesil ISIO, yüzde 30 daha fazla şarj kapasitesi ve daha kısa şarj süresine sahiptir. Sadece 500 gr ağırlığındaki ISIO'nun bıçağını kolayca değiştirerek çim makası olarak da kullanabilirsiniz.

Yeni ISIO topiari ve çim makası istenen her durumda kusursuz bir kesim sağlar. İster çim kenarlarında, ister balkonda bulunan minik ağaçların kendine özgü biçimlendirilmesinde veya teras ve bahçe bitkilerine şekil verilmesinde olsun ISIO hafif lityum iyon akü teknolojisi sayesinde her an kullanıma hazırdır. Yeni nesil ISIO “Anti-blokaj” sistemi sayesinde kalın çalılarda dahi kesintisiz kesim imkanı sunuyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz