maritbet girişmaritbet
Bien Seramik, Unicera 2012’de teknoloji ürünleriyle yoğun ilgi gördü!

Bien Seramik, Unicera 2012’de teknoloji ürünleriyle yoğun ilgi gördü!

Her yeni koleksiyonuyla kendi farklı çizgisini oluşturan Bien, yeni yatırımlarıyla genişlettiği ürün yelpazesini 14 – 18 Mart 2012 tarihleri arasında bu yıl 24. sü düzenlenen UNICERA Fuarı’nda standına taşıdı.

Her yeni koleksiyonuyla kendi farklı çizgisini oluşturan Bien, yeni yatırımlarıyla genişlettiği ürün yelpazesini 14 – 18 Mart 2012 tarihleri arasında bu yıl 24. sü düzenlenen UNICERA Fuarı'nda standına taşıdı.

6. kez UNICERA Fuarı'na katılan Bien Seramik Genel Müdürü Metin Savcı fuarın her geçen yıl uluslararası kimliğe daha fazla büründüğüne dikkat çekerek “Bu yıl UNICERA'ya katılan ziyaretçi ülke sayısı daha da arttı. Katılımcı firmalar açısından baktığımızda gerek sunum ve duruş gerekse kapasite açısından büyük gelişmeler kaydedildiğini gördük ki; bu da Türkiye seramik sektörünün vizyonu açısından çok önemliydi” dedi.

Bien, Bozüyük'te yatırımını gerçekleştirdiği Seramik Sağlık Gereçleri fabrikasının ilk ürünlerini UNICERA Fuarı'nda geçen yıl olduğu gibi yine 3. SALON 316 numaralı stantta sergiledi.  Dünyada kullanılan en son teknolojiye göre seçilen robotlu yüksek basınçlı döküm sistemleri, robot sırlamalar ve robot taşlama makineleri ile üretilen Seramik Sağlık Gereçleri ürünleri de önemli ölçüde beğeni topladı. 480 m2'lik bir alana kurulan ve bu yıl diğerlerinden farklı olarak tasarlanan Bien standında,  Seramik Sağlık Gereçleri ürünlerinde de yeni serilerden bir kısım örnekler ve Bien'in Yapı Kimyasalları, Cam Mozaik ve Teknik Granit ürünleri de profesyoneller ve müşteriler ile buluştu.

 “Bien Seramik olarak 14'ü yeni seri olmak üzere yer ve duvar karolarında toplam 500 ürünü aynı anda görücüye çıkarıp yoğun beğeniyle karşılaştığımız göz önüne alınınca 24. UNICERA Fuarı bizim açımızdan çok başarılı geçti” diyen Metin Savcı, bayilerinden, profesyonellerden ve ziyaretçilerden geliştirdikleri yeni ürünlerle ilgili pek çok görüş aldıklarını, bunları ürünlerine adapte ettikten sonra ürünlerini pazara sunacaklarını söyledi.

24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda yeni yabancı müşterilerle yeni bağlantılar kurduklarına dikkat çeken Savcı; 5 kıtada 130 noktada Amerika, Kanada, İspanya, İsrail ve Yunanistan başta olmak üzere 50'den fazla ülkeye ürünlerini ihraç ettiklerini belirtti.

Unicera'nın Bien için çok verimli geçtiğini, özellikle ürün ve stant bazında beğeni topladıklarını söyleyen Savcı, ziyaretçilerden Bien ürünlerinin vizyonunun yükseldiğine dair sinyaller aldıklarını ve keyifli bir sezon başlangıcı yaptıklarını kaydetti.

Bien, son yıllarda gerçekleştirdiği atağın 2012 yılında da hızla süreceği, genç ve dinamik yapısıyla sektörün yenilikçi firması olmaya devam edeceği sinyallerini Unicera fuarı ile de tüm sektöre vermiş oldu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bien'in yeni Genel Direktör'ü Serkan Önem oldu
  • 14.12.2020 12:00

Bien'in yeni Genel Direktör'ü Serkan Önem oldu

Bien Seramik, güçlü bir ismi yönetim kadrosuna kattı. Serkan Önem, Bien’de Genel ...

Bien Seramik’e “Yetkilendirilmiş  Yükümlü” statüsü verildi
  • 31.01.2018 10:41

Bien Seramik’e “Yetkilendirilmiş Yükümlü” statüsü verildi

Bien Seramik Türkiye’de sadece belirli firmaların sahip olabildiği “Yetkilendiri ...

Bien, Türkiye’nin yükselen liderleri arasında ilk 100’e girdi
  • 19.12.2017 16:41

Bien, Türkiye’nin yükselen liderleri arasında ilk 100’e girdi

Türkonfed ve Londra Borsası’nın 3 yıllık yaptığı kapsamlı araştırma sonucunda, B ...

Bien'den Konya'ya 5 katlı öğrenci yurdu!
  • 13.12.2017 11:27

Bien'den Konya'ya 5 katlı öğrenci yurdu!

Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Seramik’in Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Erc ...

Dağ evlerinin konforu ve estetiği Bien’e emanet
  • 05.12.2017 10:42

Dağ evlerinin konforu ve estetiği Bien’e emanet

Yenilikçi tavrı, ödüllü tasarımlarıyla öne çıkan Bien Seramik, dağ evlerindeki m ...

Bien Seramik'in yeni reklam filmi yayınlandı!
  • 11.05.2017 13:03

Bien Seramik'in yeni reklam filmi yayınlandı!

Bien Seramk'in yeni nesil seramik anlayışla ve 'Daima genç, daima yeni' sloganıy ...