maritbet girişmaritbet
Bien Seramik, oteller için sihirli dokunuşlar sunuyor

Bien Seramik, oteller için sihirli dokunuşlar sunuyor

Bien seramik serileri, spa’dan havuzlara, banyodan lobilere, otel ve tatil köylerinin farklı alanları için ideal çözümler sunuyor

Tüm yılın koşuşturması içinde özlemle beklenen, kimi zaman aylar önceden planlanırken kimi zaman son dakikada bir sırt çantasına tıkıştırılmış birkaç parça eşyayla çıkılan tatiller herkes için büyük önem taşıyor. Tabii tatilin nasıl geçeceği, kiminle ve nereye gidildiği kadar, seçilen tatil mekanıyla da yakından ilgili. Otel veya tatil köyü ne kadar iç açıcı ve konforlu olursa günler de o kadar keyifli geçiyor. 

Her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turisti ağırlayan Türkiye, yerli ve yabancı tatilcilerin dikkatini çekmeyi hedefleyen, birbirinden farklı konseptlerle tasarlanmış tatil tesisleri açısından çok zengin bir ülke. Fakat konseptler hayata geçirilirken doğru malzeme ve ürünler kullanılmadığında hedeflenen kalite tutturulamıyor ve sonuç maalesef hüsran oluyor… Bu noktada kaliteyi ve dayanıklılığı birleştiren Bien serileri imdada yetişiyor! 

Bien, lobiden otoparka, spa'lardan havuz kenarlarına, kafe ve restoranlardan banyolara tesislerin çeşitli kullanım alanları ve mekanları için estetik, kaliteli, sağlam, pratik ve güvenli çözümler sunuyor. İşte farklı ihtiyaçlara cevap veren, farklı zevklere hitap eden Bien koleksiyonları… 

Banyolar için Marmol

Kim demiş tatil yormaz diye? Günün yorgunluğu canlandırıcı bir duş ya da sıcak bir banyoyla atılır! Bir mermer ustasının elinden çıkmış izlenimi oluşturan Marmol koleksiyonu, mermerin asaletini otel banyolarına taşıyor. Bien, 30x80, 40x40 ve 14x30 ebatlarıyla duvarda ve yerde kullanılabilecek bu seriyi üç farklı renk alternatifiyle sunuyor.  

Kafe ve restoranlar için Stella

Tatilcilerin çay-kahve içerken soluklanıp leziz yemeklerin tadına varabilecekleri mekanlar, otel kafeleri ve restoranları… 40x40 ölçüleriyle Stella serisi, hareketli alanlar oluşturmak isteyenlerin tercihi. Uyumlu renkleri zarif desenlerle harmanlayan koleksiyon, sıcak ve samimi bir ortam oluşturmak için harika bir seçim. 

Spa'lar için Nura

Tatil mevsimi, dinlenme zamanı… Mekanların dinlendirici olmasının yolu da uyum ve sadelikten geçiyor. Zarif renk ve desenleri kabartılı yüzeyiyle birleştiren Nura, spa, havuz kenarları ve bahçe gibi sosyal alanlara ahenk ve huzur katıyor. 50x50 boyutlarındaki, bej ve kemik renklerinden oluşan Nura serisi sadeliğin gücünü simgeliyor. 

Yürüyüş yolları için Belgium Stone ve Quartz

İlk kez ve sadece Bien teknolojisiyle üretilen 2 cm kalınlığındaki Belgium Stone ve Quartz full body teknik porselen seramik karolar son derece dayanıklı oldukları için, yürüyüş yolları, plaj alanları, balkon, teras, bahçe ve havuzlarda tercih ediliyor. Açık alanlar için özel olarak tasarlanmış, çatlamaya ve kırılmaya karşı dayanıklı bu karoların yüzeyleri kaymadığından, sık sık temizlenen veya havuz başı gibi ıslak zeminlerde güvenle kullanılabiliyor. 

Ürünlerin bir önemli özelliği de klasik döşeme tarzının yanı sıra kuru döşemenin de yapılabildiği bir ürün böylelikle zahmetsizce, yapıştırıcı ve derz kullanılmadan da döşenebilliyor. Ayrıca taşıcıyı aparatlar üzerine yerleştirilebilen seramiklerin altına sulama sistemleri yerleştirilip bahçenizin yeşilliklerinin de sulaması sağlanabiliyor ayrıca yükseltilmiş zemin aparatları kullanarak da iç mekanlarda ısı ve ses yalıtımı artırılıyor.

Havuzlar için Buxy

40x60 ve 61x61 ebatlarındaki Buxy serisi etkileyici renkleriyle dikkat çekiyor. Füme tonlardaki yer ve duvar karoları, mekanlara hareket kazandırıyor. Dona karşı dayanıklı koleksiyon, bahçe, teras ve havuz gibi açık alanlar için ideal.

Lobiler için Emperador 

Dünyaca ünlü Emperador mermerinin seramiğe yansıması olan Emperador serisi, Bien'in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığının kanıtı. Zarafet ve sadelikten ödün vermeyenlerin seçimi Emperador, tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde sekiz renk ve dokuz boyut seçeneğiyle sunuluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bien'in yeni Genel Direktör'ü Serkan Önem oldu
  • 14.12.2020 12:00

Bien'in yeni Genel Direktör'ü Serkan Önem oldu

Bien Seramik, güçlü bir ismi yönetim kadrosuna kattı. Serkan Önem, Bien’de Genel ...

Bien Seramik’e “Yetkilendirilmiş  Yükümlü” statüsü verildi
  • 31.01.2018 10:41

Bien Seramik’e “Yetkilendirilmiş Yükümlü” statüsü verildi

Bien Seramik Türkiye’de sadece belirli firmaların sahip olabildiği “Yetkilendiri ...

Bien, Türkiye’nin yükselen liderleri arasında ilk 100’e girdi
  • 19.12.2017 16:41

Bien, Türkiye’nin yükselen liderleri arasında ilk 100’e girdi

Türkonfed ve Londra Borsası’nın 3 yıllık yaptığı kapsamlı araştırma sonucunda, B ...

Bien'den Konya'ya 5 katlı öğrenci yurdu!
  • 13.12.2017 11:27

Bien'den Konya'ya 5 katlı öğrenci yurdu!

Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Seramik’in Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Erc ...

Dağ evlerinin konforu ve estetiği Bien’e emanet
  • 05.12.2017 10:42

Dağ evlerinin konforu ve estetiği Bien’e emanet

Yenilikçi tavrı, ödüllü tasarımlarıyla öne çıkan Bien Seramik, dağ evlerindeki m ...

Bien Seramik'in yeni reklam filmi yayınlandı!
  • 11.05.2017 13:03

Bien Seramik'in yeni reklam filmi yayınlandı!

Bien Seramk'in yeni nesil seramik anlayışla ve 'Daima genç, daima yeni' sloganıy ...