maritbet girişmaritbet
Bien Seramik Almeria, Tessera, Empredor ve Pie De Pull serileri en çok tercih edilen ürünler oldu!

Bien Seramik Almeria, Tessera, Empredor ve Pie De Pull serileri en çok tercih edilen ürünler oldu!

Seramik sektörünün öncü firması Bien, 2012 yılında tüketiciler tarafından en çok talep gören serilerini açıkladı. Tam 110 farklı serisi bulunan Bien’in ‘Almeria’, ‘Tessera’, ‘Empredor’ ve ‘Pie De Pull’ serisi, Bien’in Türkiye’de en çok talep gören ve iç mekanlarda en çok tercih edilen ürünleri arasında yer aldı

 

Seramik sektörünün öncü firması Bien, 2012 yılında tüketiciler tarafından en çok talep gören serilerini açıkladı. Tam 110 farklı serisi bulunan Bien'in ‘Almeria', ‘Tessera', ‘Empredor' ve ‘Pie De Pull' serisi, Bien'in Türkiye'de en çok talep gören ve iç mekanlarda en çok tercih edilen ürünleri arasında yer aldı.

 Türkiye ve ihracat yaptığı 55 ülkede tasarım ve seramik alanındaki başarılarıyla, aldığı ödüllerle adından söz ettirmeye devam eden Bien, ürün gamına her yıl 30 yeni tasarım ekliyor. Yüksek kalitede, estetik, dayanıklı ve yenilikçi ürünlere imza atan Bien, yer ve duvar karolarında 30x80 cm'den 40x60 cm'ye 10x10cm'den 61x61 cm'ye kadar değişen çeşitli boyutlarda çoklu üretim yapabiliyor.

ALMERIA

MERMER DOKUYU SEVENLERE

İsmini İspanya'nın önemli ve ilgi çekici bir turizm kentinden alan ve denizin aynası anlamını taşıyan ‘Almeria' serisi doğallığı ile dikkat çekiyor. ‘Almeria', mermer dokusu ve doğal renkleriyle yaşam mekânlarında soft bir görüntü elde etmek isteyenleri mutlu ediyor. Sonbahar renkleri ve topraktan esinlenerek üretilen kahve, fildişi ve bej renklerindeki seri 30x60 duvar kağıdı görünümlü dekorları, hem 40x40, hem de rektifiyeli ve sırlı porselen olarak üretilen 61x61 yer karoları, zarif ve ince bir stile sahip olan bordürleri ile mekânlarda sade ve özel bir ortam oluşturuyor.

TESSERA

HELENİSTİK DÖNEMDEN YANSIMALAR

Bien'in capcanlı renkleriyle mutfak ve banyolara yeni bir dokunuş getirmek için sanatın teknolojiyle birleşimi ‘Tessera' serisi ideal bir seçim. Helenistik dönemde kullanılmış bir mozaik tekniğinden esinlenen ‘Tessera' serisi seramiğe sanatın zerafetini yansıtarak asil bir görünüm kazandırıyor. Özel dokusuyla öne çıkan ‘Tessera'nın siyah, fildişi, mavi, azul, kırmızı, venge, kahve ve bej renklerindeki duvar karoları; azul, bej, fildişi ve venge yer karolarıyla kombine edilebiliyor. Bien Seramik, dijital teknolojiyle 25x50 cm ebadında ürettiği Tessera serisindeki bu çok çeşitli renkleri banyolarında kullanmak isteyenler için ise 4x40 ve 10x50 cm ebatlarındaki bordürlerle özgün tasarımlar yaratmayı mümkün kılıyor. Işığa tepki vererek renk değiştiren ve kullanıldığı mekana derinlik kazandıran ‘Tessera' bu özelliğiyle, banyolar için de tercih ediliyor.

EMPERADOR

SERAMİKTE ASALETİN ADI

Dünyaca ünlü Emperador mermerinin seramiğe yansıması olan yeni seri ‘Emperador',  Bien'in günümüz teknolojisini ne kadar iyi ve mükemmel bir şekilde kullandığının bir kanıtı niteliğinde.

3 boyutlu digital baskı teknojisiyle hazırlanmış ‘Emperador' serisi,  mekanlarında zarif ve sadeliği isteyenler için de vazgeçilmez bir tercih. Yeni yılda mekanlarında dekor ve bordürleriyle sarayların ihtişam ve görselliğini yaşamak isteyenler içinse ideal bir seçim. Light ve dark olarak üretilen 40x40cm. ebadındaki yer karosu ise seriyi tamamlıyor. 21x63 cm ebadındaki light ve dark dekorları , 6x21 cm. ve 6x63 cm. ebattaki bordürleri ise bu seriye asaleti ile ihtişam katıyor.

 PIE DE PULL

ÇİÇEK BAHÇESİNDEN MEKANLARA

Bej, beyaz, fildişi, lacivert ve siyah renkleriyle mekanlarda asil bir şıklık yaratan Bien'in ‘Pie De Pull' serisi, 40x40 ebadında beyaz ve fildişi yer karoları ile kombine ediliyor. Rose ve Wave dekorları ile mekanlarda çiçek bahçesi esintisi yaratan serinin aynı şekilde 4x63 ebatlarında da  bordürleri  bulunuyor. Banyoların yanı sıra yatak odaları ve salonlarda da kullanılmak üzere tasarlanmış olan seri, seramiği evlerinin her köşesinde kullanmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bien'in yeni Genel Direktör'ü Serkan Önem oldu
  • 14.12.2020 12:00

Bien'in yeni Genel Direktör'ü Serkan Önem oldu

Bien Seramik, güçlü bir ismi yönetim kadrosuna kattı. Serkan Önem, Bien’de Genel ...

Bien Seramik’e “Yetkilendirilmiş  Yükümlü” statüsü verildi
  • 31.01.2018 10:41

Bien Seramik’e “Yetkilendirilmiş Yükümlü” statüsü verildi

Bien Seramik Türkiye’de sadece belirli firmaların sahip olabildiği “Yetkilendiri ...

Bien, Türkiye’nin yükselen liderleri arasında ilk 100’e girdi
  • 19.12.2017 16:41

Bien, Türkiye’nin yükselen liderleri arasında ilk 100’e girdi

Türkonfed ve Londra Borsası’nın 3 yıllık yaptığı kapsamlı araştırma sonucunda, B ...

Bien'den Konya'ya 5 katlı öğrenci yurdu!
  • 13.12.2017 11:27

Bien'den Konya'ya 5 katlı öğrenci yurdu!

Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Seramik’in Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Erc ...

Dağ evlerinin konforu ve estetiği Bien’e emanet
  • 05.12.2017 10:42

Dağ evlerinin konforu ve estetiği Bien’e emanet

Yenilikçi tavrı, ödüllü tasarımlarıyla öne çıkan Bien Seramik, dağ evlerindeki m ...

Bien Seramik'in yeni reklam filmi yayınlandı!
  • 11.05.2017 13:03

Bien Seramik'in yeni reklam filmi yayınlandı!

Bien Seramk'in yeni nesil seramik anlayışla ve 'Daima genç, daima yeni' sloganıy ...